Čau, tak kdo z vás byl letos na tomhle podniku? Já jsem si prima zazávodil a těšim se na příští ročník..
račte zaplést debatu;)
PS: doufám že nezakládám vlákno o něčem co se tu už řeší, ale nikde jsem to nenašel.
Čau, tak kdo z vás byl letos na tomhle podniku? Já jsem si prima zazávodil a těšim se na příští ročník..
račte zaplést debatu;)
PS: doufám že nezakládám vlákno o něčem co se tu už řeší, ale nikde jsem to nenašel.
Čau, tak já jsem to jel taky. Fakt super projížďka. A to počasí taky vyšlo
nojo, počasí bylo fajn (oproti loňsku uplná lahoda)
a jak si dopad?
celkově 131 a v kategorii 84. A co ty?
celkově 77. a v kategorii 65. .. je škoda že se na trati dělaly špunty a předjíždět se dalo jen občas
jo byli jsme tam, já jen fandil, jinak holky skončily druhé…
Kudy vedla trasa pro kola? Nemate nejakou mapku nebo neco?
je na stránkách
letos to bylo moc pekny. trat krasne sucha, hodne rychla. mam tuhle trat hodne rad,krasne bajkova, singliky.
jelo se mi dobre, hlavne prostredni cast – kopecky, ta zaverecna rovina ani ne, tam me dost lidi predjelo.
celkove 61
no tak to já jsem měl naopak krizi tam veprostřed v lese kde když už to náhodou jelo tak se muselo slejzat kvůli někomu kdo tlačil nebo byl špunt. a na louce zezačátku a na rovinkách kolem řeky ke konci mi to uhánělo jak sviňa, že jsem se sám divil.
spunty jsem nemel, vyrazel jsem relativne zepredu, bezec byl 45.
me nesedla az ta zaverecna rovina, da se tam jet tempo hrube pres 30 a to se mi tentokrat nepodarilo :)
jo.. měl jsem to přesně naopak. po poli a v lese před polem jsem to docela kropil.
Tak jak se vám líbil report ČT ?
Hezké záběry a ta podzimní Bobří krajina byla úžasná…
JJ, já sledoval…;-)
je to nekde na netu?
Podle mne to budou ještě párkrát opakovat.
momentalne tady nemam tv :)
Tuším, že se to opakuje ted ve 15:05 na ČT4, a pak ještě někdy, ale to se mrkni do programu…;-)
http://www.ceskatelevize.cz/…-cyklistika/?…
Tady je to na netu
az jsem se divil ze udelali takhle peknou reportaz
jen pro zajímavost jak vypadaly „mělké“ brody na Bobrcupu po dešti v r. 2007 (nebyl jsem tam, jen jsem ji získal). K tomu si představte asi 10 stupňů či jaká kosa tehdy byla. Přítelkyně to běžela a že ty svaly měly při několika broděních celkem problém pracovat
To vypadá jako Štefan:)
jojo, 07 byla sranda. ale nebylo to ani tak destem, protoze templ byl v klidu, na splavu u koupaku pousteli vodu.