Jedete někdo
Jedete někdo
Ja jedu. Dneska mi volal jeden znamy ze potrebuji nekoho na kolo. nemas nejake info o trati.. nejake zajimave postrehy? Na strankach zavodu jsem se docetl ze jsou zrusene brody.
ja bezim, akorat ted neni moc natrenovano, ale tesim se
Bez brodu to je o ničem!!
no to jsou silny reci… by me zajimalo, jak bys to brodil.
ja jsem si byl trasu projet v patek a byl jsem rad, ze brody nejsou.
podle me letos nejlepsi trasa – bez brodu :)
:-)))
Nevím o ničem ale už aby jsme to měly za sebou mám najeto 400 km tak to bude z mého pohledu spíše přežití .
Já mám letos cca 800km. V životě jsem nejel žádnej cyklistickej závod. Předávat mi to bude běžec z našeho atletického oddílu, kterej se na MČR na silnici nebo v krosu umisťuje kolem první desítky. A teď zkuste někdo trumfnout ten můj nadcházející trapas :-D
Ale ono to nějak dopadne hlavně že to přežijem .
Abys to nezakřiknul :-D
Bobr byl fajn před pár lety ale teď nějak nevím…
Tak jsem zjistil, že závody na kolech jsou hrozně nepříjemný :-D
Dostat štafetu jako 11. a v prvním životním závodě se nechat předjíždět víceméně elitníma bikerama bez jakékoliv šance na jakoukoliv reakci… Nakonec jsme byli 37. celkově a 6. akademickej tým.
jo jo prvni rocniky byly fajn. par tymu, afterparty na lodenici, spalo se mezi lodema… to je pryc. ted to je megaakce.
Mate nekdo info jak byla dlouha bezecka cast? Mne to podle mapy.cz vychazi na cca 16,5 km.
supr závod, akorát mi moc nevyhovovaly ty špunty (nerad bych se kohokoliv dotknul ale když už někdo jede závod turistickym tempem měl by aspoň uhnout tomu za sebou)…
Zrovna to běží na čt 4!
pekny zaznam, zvlast dojezdy vodaku :)
To jo ty zavěrečný sjezdy byly velká sranda :D
zde je odkaz: http://www.ceskatelevize.cz/…br-cup-2010/
Kdo jede ?
jojo,jedu…
běžím, v tomhle počasí se do tý vody člověk snad i těší :)
ja nejedu, ale moje kolo jede :D