• Darius

jaky byste doporucili tlumicovy olej do Marzocchi? Potrebuju SAE 7.5 a to je vsechno, co vim. Existuji nejake lepsi a horsi znacky, mam se treba nekterym obloukem vyhnout, nebo se nemuzu splest?

0 0
    • lubos  

to admin: asi to bude chtit velkym a cervene napsat to vyhledavani :)

0 0
      • Darius  

vyhledavani pouzivam vzdy, nasel jsem thread ‚olej‘, tam jsem si neco precetl resil se tam hlavne Denicol a Motorex, zajimaji me i jine varianty… nevim co vsechno tady u nas sezenu

0 0
        • Radek Broz  

Vem ten Denicol (a pokud muzu poradit, dej si tam vetsi viskozitu – s 15 od Denicolu to chodi vazne mnohem lip)

0 0
          • lubos  

Jo, pokud nema tlumeni v obou nohach a nema treba marathon 2002 patronu. Pak by tech 15 SAE udelalo z vidly pevnou. Toz tak.

0 0
            • madcat  

já mám tlumení v obou nohách (drop off comp 2005 150 mm), mám tam motorex 7,5W a při takovým nastavení, abych využíval pokud možno většinu zdvihu – aspoň těch 140 mm při drsnějším ježdění – mně vidle chodí nazpět dost rychle, nekope, ale je prostě moc rychlá. tak by mě zajímalo, jestli při použití oleje třeba 15W bude chodit dvakrát pomaleji nebo to číslo vyjadřuje něco jinýho podle čeho se rychlost tlumení nedá odvodit…? asi to takhle udělám a budu se uklidňovat faktem, že kdybych to tou patnáctkou přetlumil, tak to naředím třeba na desítku olejem 7,5W, kterej mám momentálně doma :-)

0 0
        • lubos  

Ale tos mohl preci dopsat do toho threadu, ne ? Vzdyt se to odbarvi, presune nahor jako necteny pro vsichni lidi, a ti co jsou M pozitivne se hned po nem vrhnou :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.