Potřebuji poradit jaký tlumič na jednočep Sovereign , zda se vyplatí SPV , nebo s uzavíráním.Napiště ,jaké máte s SPV zkušenosti /Manitou SPV 3WAY/.Ještě poznámka systém pružení měnit nechci ,tento mi vyhovuje.Díky Jirka.
Potřebuji poradit jaký tlumič na jednočep Sovereign , zda se vyplatí SPV , nebo s uzavíráním.Napiště ,jaké máte s SPV zkušenosti /Manitou SPV 3WAY/.Ještě poznámka systém pružení měnit nechci ,tento mi vyhovuje.Díky Jirka.
S SPV mám dobré zkušenosti, ale na plováč je to trochu luxus, ne? Uzavírání možná – jestli jezdíš nějaký dlouhý úseky po silnici, jinak taky asi zbytečný.
Btw: válí se mi doma jeden SID s regulací tlumení, délka 185 mm – za dva tisíce je tvůj, když by ti tam šel.
SPV bych na tendle ram fakt necpal.
Dal bych tam pruzinovej…aby to aspon fungovalo…ale jestli nechces menit system, tak si najdi vzduchac s nejlepsimi referencemi…
Kup si péro do gauče a to bude jízda:-)
Takovou radu od ženy bych nečekal :o)
Já teďka přemýšlím, jestli to vážně psala Eila?:)
taky si říkám, že je to na Ejlu velmi odvážné technicky založené tvrzení:-) ale ta holka je hustá a dělá fakt pokroky, tak se nesmíme divit:-)
No, to já právě že nevim, když to slovo gauč dáš pryč, tak to chytne uplně jiný význam. Ale pokroky, no, když to říkáš:)
hmm, ale jízda to bude tak či onak, takže je to vlastně jedno:-)
Třeba se přestala přetvařovat:-)
:-D ale to pero z gauce jsi pochytil ode me:-)