• Kreten

idem si kupit pouzivanu hydraolicku maguru. inzerat som nasiel na nete a chcem aby mi ju poslal na dobierku. bojim sa toho aby tam nebolo nieco ine a aby ma ten chalan neojebkal. niekde som tu cital ze sa da dohodnut ze ten balik na poste otvoria predomnou a potom ho prevezmem. je to na slovensku mozne? nebude ta postarka protestovat? alebo co ine spravit aby som nezaplatil za napr. tehlu v baliku?

0 0
    • chupas  

hm o tom slysim prvne, kazdopadne bych mu s tou cihlou natrhnul rit az bych si ho nasel.

0 0
    • pos3k  

tak to pomuze jen rtg , neco podobneho se tu resilo, zel ten prispevek nemuzu najit, jakmile to otevres , musis si to prevzit a posta je z obliga, je to pouze vec tvoje

0 0
    • wroum  

posta odpovida za predani zasilky bez pozkozeni. za obsah odpovida odesilatel. posta te nenecha otevrit balik dokud ho neprevezmes. v okamziku kdy to otevres tak s tim posta uz nema nic spolecnyho. je to o stesti… … hodne stesti :-)

0 0
    • Vrci  

žádnej přepravce tě nenechá otevřít balík dokud ho nepřevezmeš (čti nezaplatíš dobírku).

0 0
    • Lister  

jsem měl podobné ideály a už jsem to tady řešil a nakonec jsem byl já právem za blbce :o) pro pobavení tady: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…

0 0
    • black.horse  

Jo, ještě detail… máš šanci, že odesílatel je pako a napíše tam svoji adresu, tak si ho pak najdi a vraž mu cihlu do kaďáku:-D ale pokud si nechá prachy poslat na účet, tak seš máš smůlu…:-(

0 0
    • Charles  

dobry je chtit znat adresu a pevnou linku(telefoni) na kterou muzes zavolat a overit si adresu v tlf. seznamu(treba i do prace). pokud je prodavajici solidni, nedela mu to problem, pokud ne…

0 0
    • orca  

Posta obecne je placena za prepravu balika ale o pravosti obsahu nerozhoduje ani za nej neruci. Takze jedine co muzes udelat je prevzit podepsat zaplatit a pak rozbalit . Ale jedine na co si muzes stezovat na poste je ze obsah byl postou pri preprave poskozen. Ale ze tam neni co melo bejt jaksi postu nezajima.....

0 0
    • tjuren  

Sbal postacku a treba te necha kouknout nebo strcit 2 prsticky…

0 0
    • jecnak  

Pokud ti balik posila na dobirku, tak jestli se nemylim penize, o ktery te skasne posta putuji na adresu odesilatele, ktera musi byt na dobirecny slozence uvedena. Tedy pokud je odesilatel podvodik a posle ti misto prehazovacky treba cihlu, tak mas jeho adresu. Co s tim udelas je na tobe >:_)

0 0
      • Nikdo  

Odesilatel si muze vybrat jestli chce penize poslat na adresu nebo na ucet (pak samozrejmne jeho adresu neznas a nemuzes mu nic nikam narvat). Takze je dobre treba se predem domluvit, ze chces aby se penize posilaly na adresu jinak si balik nevyzvednes .

0 0
    • lenochod  

Před měsícem jsem takhle posílal vidlici nějakýmu maníkovi z Moravy. Osoba na poště která u tebe bude stát při otevření balíku je myslím poštovní reklamant. Tento režim je možný pouze pro učitý druh zásilky. Chceš-li vědít více, obra? se na http://www.ceskaposta.cz

0 0
    • zwwak  

Už to tu bylo 1000 x.

0 0
    • jihra  

O tomto problému jsem se bavil i s právníky a bylo mi sděleno, že poštu obsah balíku nezajímá a se mnou se v tom směru bavit nebudou. Je to prostě po právní stránce těžko řešitelná situace. Pokud mi borec místo převodníku XTR pošle převodník na klínky, tak mám prostě smůlu a nic mu nedokážu. Pokud to ten podvodník nedělá ve velkém, tak je v podstatě v suchu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.