Zdravím,zajímalo by mě jaké vidle používáte na 29 kolech.Já mám SR 7500 LO,ale do budoucna bych raději něco lepšího.Gary Fisher používá na Supercalibru Marzocchi Marathon SL 80mm,ale je mi divný,že se používá na 26 i na 29 kola.Dělají se 2 typy?
Zdravím,zajímalo by mě jaké vidle používáte na 29 kolech.Já mám SR 7500 LO,ale do budoucna bych raději něco lepšího.Gary Fisher používá na Supercalibru Marzocchi Marathon SL 80mm,ale je mi divný,že se používá na 26 i na 29 kola.Dělají se 2 typy?
je to nejspis proto ze do marzcchi se jako do jedne z mala v poho vejde
Delaj se dve ruzny 26 i 29
To by me teda zajimalo, jak bys do vidle na 26 narval kolo 29, teda tak aby se tocilo:-) Myslim, ze ani Marzocchi na tom nejsou tak dobre jak uvadis. Proto se delaj 2 typy vidle.
Bud si jisty, ze nevejde :)
zpominam, ze vo tom kdysi psali ve velu tak sem se splet nooo sorry
Tam to ale psali s 1" plastema. Kolo z trekace tam nacpes, to sem zkousel
tak sem aspon nekecal (-:
No nekecal…ale kdo pocita s 1" plasti…ze jo :o)))))) (navic 28" neni 29"…)
no ja vim no, ehm tak nic no (-:
Si ale myslim, ze 29" horsky kolo ma rafky 28" :) Je to jen reklamni tah…
A v tom je problem – todle nevim – ale to si priznam takze me nekdo poucte – jak to je :)?
vim skoro urcite ze rafky jsou 28" (skoro:-))
Je to tak,že devětadvacítky mají ráfky 622mm, tj 28", ale když se na ně obuje plaš? tak průměr kola jako celku je přes 29". Takže reklamní tah.
ježiš já si naběh. to je datum
Hledal jsem informace na stránkách výrobce,teprv teď jsem našel,co jsem hledal na českých http://www.marzocchi-import.cz,kde je to vysvětleno.Jsou opravdu vyráběny pro každou velikost zvláš?.Díky všem za odpovědi.
trocha archeologie nikoho nezabije :-)
uvažuju o nových kotoučích
snese Reba SL 29" kotouč 203mm? vážím 95 kilo.
díky.
u každé vidle mají napsaný max kotouč, ale nechápu na co na 100mm vidlici 203mm kotouč, kup si brzdy co brzdí :-)
mám a v pohodě
probajka co chceš jezdit že potřebuješ 203? vozím hope 183mm sintr desky a Elixiry a naprosto vražedná kombinace, zvlášť když se kotouče zahřejou(s mojí váhou celkem rychle) tak pak naprosto předimenzované brzdy
co takhle dát sintr, hope kotouče 183mm a uvidíš – nebo to co radí kuba, to zabere dycky ;-)
každý to svoje, mam elixiry, orig. desky a kotouče 203 a vyhovuje mi jak to brzdí lehce, ale mam 100 kg
mám na 29,avid 3 s kotoučema 160 a v poho. váha 110