Zdravím všechny! Chtěl bych poradit, kámoš zhání nějakého treka v ceně kolem 10 000,– kč. Protože se v tom tak nevyznám, prosím Vás o radu, tip případně nšjaké zkušenosti! Předem dík!
Black
Zdravím všechny! Chtěl bych poradit, kámoš zhání nějakého treka v ceně kolem 10 000,– kč. Protože se v tom tak nevyznám, prosím Vás o radu, tip případně nšjaké zkušenosti! Předem dík!
Black
podle mě by author reflex měl stát cca 11000. moje přítelkyně ho má. ročně cca 3000 km, včetně putování s brašnama. je v pohodě
Dvě sezóny ho trápím a šlape jak hodinky.. Myslím to vážně..
Author Stratos (10990). Lehký, funkční… Ale když tak měsíc počkáš tak budou výprodeje, chce to obejít si pár obchodů a poptat se…
test
Artur a konkrétně ten Stratos má úzkej rám.. Nepěkné..Kdysi jsem chodil po Arturech, ale pak se poohlídl i jinde a zjistil, že u Artura platíš vyšší cenu za horší nebo stejné komponenty než u konkurence..
To je otázka vkusu. Osobně se mi ten „úzkej“ rám na loňským stratosu moc líbil (navíc byl Cr-Mo), ale letošní modely mají ale duralovej rám – že by byl „úzkej“ jsem si teda nevšiml…;
Otázkou vkusu to rozhodně je.. Když sem kupoval kolo, tak mě to ani nenapadlo a sledoval sem jiný věci, ale dnes jsem rád, že mám ten rám mohutnej a spodní část rámu je ne trubková, ale dvakrát taková placatá (laicky řečeno). Už z pár metrů by jsi neřekl, že jezdím na crossovém kole.. Samolitr, že kola jsou vetší.. Ovšem rám nemá chybu a dokonce je maxbike má i na deorečkovým osazení(!) u MTBčka.. Jen je rozdíl v konstrukci držení zadního kola, kde jsou navařeny spěry..
Ked mal este Stratos Cr-Mo ram a Sram 5.0 komponenty to bolo fajn kolecko. Teraz by som hladal uz niekde inde.Mozno Apache?!