Čau, nevíte někde kde se to dá sehnat nejlevněji? Zkuste napsat nějaký tipy, díkec
Čau, nevíte někde kde se to dá sehnat nejlevněji? Zkuste napsat nějaký tipy, díkec
asi bikestore nebo kupkolo – kolem 8k.
jo to vím, koukal sem na web a v amierice se kompet s brzdama prodává za 400 dolarů, což je naprosto dokonalá cena, jen je problém,jak to dopravit, nemáte s tím někdo zkušenosti?
muzu se zeptat kde si videl tu cenu? za 400 dolaru maj tak maximalne paky k hydraulice, co jsem koukal…
tady to je bílé na černém, nebo černé na bílém?? :-)
hmmm :-(
Nojono .. zijes v cesku .. muzes bud nadavat nebo se stim musis smirit ..
Sem cetl v casopise 100+1 zahranicnich zajimavosti .. :) Shimano delalo pruzkum kdo je nejsportovnejsi narod a v jednom kriteriu vyhrali suverenne Cesi – utrati za kolo vic nez je jejich mesicni prijem ..
jo tak to by sedělo. Aspon teda u mě to tak je :-) Do kola vrazím i poslední halíř, a pak se divím, že nemám na malý pifko :-)
7790,– na kupkolo.cz Co kupuješ za kola, XTR nebo SLka? Komplet řazení, kotouče, kola XTR? :o)
no chci přejít z véček na kotouče, ted mám SL a naprostá spokojenost. Myslím že XTR kola a SL sou stejné, zaleží jen na penězích. Ještě nevím jak se rozhodnu, chtěl bych řazení, kotouče, kola. Jinak tyhle ceny znám, neznáte jiný?
jedine splasit nekoho kdo ma velkoobchodni :-) SLka vychazej lip a tobe tam budou vic sluset! :-)
:-)))
a nechces mi ty SLka na vecka prodat?
když je budeš chtít, můžem se dolmluvit… napiš mi maila. Díkec
Znamy i vyssi :)
to Sfinga. Místo XTR či SL výpletů si za menší prachy pořiď ráfky ZTR na nábách Soul Kozak nebo Hugi 240, na váze to znamená čtvrt kila dolů. A nové HOPE MONO M2, opět plus/minus stejně jako XTR. zdar.
Ja bych do vyberu zaradil jeste naboje Chris King, Hope a Tune. Modry nebo zluty by k Cyklomaxovymu kolu pasovaly uplne skvele. Akorat bych mel strasny dilema, pro ktery se rozhodnout. Libi se mi ukrutne vsechny!
no to je super, ale zkoušel si už někdy nakupovat na e-bayi?
na německým není problém,jen si přičti 800,– poštovný s poplatkem za složenku
ebay je super,muj nejkamos uz takhle koupil spoustu veci vcetne kol z Hongkongu(!), ramu z USA a vsechno uplne v pohode a za skvely penize…s tema lidma co to prodavaj se da domluvit po mailu
estli chceš tak ti je z Ebaye koupim, nebo ti vysvětlim jak to udělat … kdyžtak po mailu nebo na tel.
6 850 Kč v akci na Bikestore