Laický dotaz,
jsou komponenty XTR kompatibilní s komponenty XT? Konkrétně mám na mysli XTR dual control na XT řazení+brzdy (hydro i V).
Díky …
Laický dotaz,
jsou komponenty XTR kompatibilní s komponenty XT? Konkrétně mám na mysli XTR dual control na XT řazení+brzdy (hydro i V).
Díky …
ano, nemel by byt problem
vpoho.
Jasně Shimano je mezi sebou kompatibilní vždycky:)
Samozdřejmně XT nebo XTR jsou perfektní spojení
tak to jsi velky optimista, prevodniky XT na kliky XTR nedas za nic na svete, takze ani Sh neni navzajem kompatibilni
prihlas se do souteze o nejhezciho bikera. v tech plavkach mas velkou sanci :-))
Nooo, ted sem zjistl, jelikoz sem si koupil XTR trmeny, ze ty koncovky na hadickach, ktery maji jit do dualu (XT) sou jiny, tudiz nejsou kompatibilni…:-(
koncovky jsou jiné, ale co závit? Není náhodou stejný? podiv se a dej vědět
Do XT de šroub co má přes závit myslim 7,85mm no a od toho XTR mam šroub co má kolem 5,8mm:-( Už sem se těšil že mi ty hadice pudou kolmo od pák jako u starýho XT a vono nic:-(
no nic budeš tam muset dát hadičku z XT, jo a dole na třmenu je taky šroub s tím závitem 5,8? Nebo přehoď koncovku na ten větší šroub, mělo by to jít sehnat
U toho XTR sou obe koncovky stejny. Ta co de do XT by mela bejt shodna z tou z Deore a ta by mela stat kolem 400Kc/ks i s hadickou a se vsim, ale ja potrebuju jen koncovky, no nic:-(