koupil jsem nový kolo MATTS SPORT 700 a hned doma jsem si všimnul že je tam vůle ve vidli suntour XC 75 losk out.Zajímalo by mě jestli to je normální u nové vidle,i když ta vůle je malá,ale jasně znatelná.
koupil jsem nový kolo MATTS SPORT 700 a hned doma jsem si všimnul že je tam vůle ve vidli suntour XC 75 losk out.Zajímalo by mě jestli to je normální u nové vidle,i když ta vůle je malá,ale jasně znatelná.
urcite vidle – nebo hlava ?
U Suntouru ano, ale dobre to neni. Alespon priste nebudes setrit na nepravem miste :)
suntour XCP75 LO neni vidle… :(((
ale viz grafik, spis hlava..
btw: tvoje prvni „odrpuzena“ ??
„odrpuzena“??:)))))
ty nadelas… si v zivote nenapsal preklep?? nebo se snazis dohnat padlistu v poctu prispevku??
Jsem myslel, ze to bylo schvalne. „odpuzena“… „odpudiva“ vidlice :) P.S.: se jen tak nenecham :)
melo tam byt jednoduse odpružená, ale bavime se o SR, takze uvozovky…
btw: ty asi budem mit lepsi prehled, zvlast jestli te admin plati od prispevku, ale ja osobne tipuju, ze te jen tak nekdo neohrozi.. si tipuju, ze mas naskok tak 6000 prispevku na druhyho v poradi..
neohrozene prvni s naskokem 5758 pred durhym… ;o) congra.. by sme mohli vyhlasit „bednu“ treba takhle nekdy v prasinci na bowlingu.. ;-D
No to bych se pak mozna stavil :-D
treba nekdy druhej tejden v prosinci.. booknem bowling a nejakej zaplivanej nonstop.. ;)
beru ten nonstop :-)
a at je to k tematu, tak je vezmu nejakou vidlici s vuli at to muzeme empiricky prozkoumat.. ;)
Tak vezmi vidlici, ja jsem vul a je to :-)
to neni moznost volby. To je trasa :)
Nikdo nerika ze muzes nastoupit v puli cesty :-)
:))) to snad ani nejde
Moje první odpružená je Manitou Splite Comp (Merida Matts SE), takže neumím posoudit jestli je v poho nebo ne. A v diskuzích se také moc neobjevuje :-(
splice sem mel v ruce a na rekreacni xc myslim bude dobra.. udelala na me dobry dojem vzhledem k cene..
Díky za info.
ja mam Splice super a musim priznat ze sice chodi fajn, ale je s kotoucem priserne mekka. A vule tam je. to jo.
LOL!!! sem si predstavil tebe, splice a 2m drop na placku ze schodu ve Hvezde.. :-D
No kdyz ji i ja dostanu na doraz na miste… bych si radsi nepredstavoval.
Voe, sem sice magor, ale ne tolik :-) Samo ze to je na Dakarku.
mám novou Meridu Crossway Spec. Ed. a taky tam malá vůle je.