tak jsem měl Vánoce o trochu dříve, rodiče mi koupili nové SPD Shimano M520 a boty Time, Jsem š?astný jak pes a už se těším až se budu moct podělit o super zážitky (pády, tlamy, smotky…) :))
tak jsem měl Vánoce o trochu dříve, rodiče mi koupili nové SPD Shimano M520 a boty Time, Jsem š?astný jak pes a už se těším až se budu moct podělit o super zážitky (pády, tlamy, smotky…) :))
… se moc nechlub, manželka mi zrovna pořídila Juicy 7 !? :o)
dobře ti tak :o)
Já zase dostal od manželky trenažér, jinak by prý nebylo se mnou celou zimu k vydržení…:)
hmmmmmm… koukám že budu muset doma zasáhnout. Dostal jsem ..... , ale v neděli DOST do kožichu, že doma udělám za dva dny nepředstavitelnej bordel. Toto dost popírá intelekt mojí ženy (lidi s vysokým IQ mají prej velmi dobrou představivost). Než přijela, snažil sem se uklidit a s výsledkem jsem byl VELMI spokojenej! Kdyby přijela dřív, ta by koukala :o)))))
Většina ženskejch chápe pořádek úplně jinak než chlap. Ani náhodou nemá cenu uklízet, stejně vždycky řekne, že je všude bordel :-)
Snažil jsem se jí to vysvětlit že nikdo nikdy (kromě atomovýho výbuchu) nemůže uklidit líp než ona a tudíž považuju její reakci na mě jako nespravedlnost.
a to mě furt kamoši přemlouvaj a? se nežením, prej neby? blbejm, tě pak bude jen omezovat. A ono je to jinak :o)
a já jsem DOSTAL od svojí ženušky VYNADÁNO, že si chci pořídit nový kolo :o)
Ale já ji varoval, že dokud nebudem bydlet spolu, tak všechny prachy rozházím, holt nejsem moc zodpovědný typ :o)
Já už s ní bydlím a stejně všechny prachy vyházím kam nemám. Dostal sem vynadáno, protože sem se nějakým nedopatřením zmínil, že sem si koupil v létě novej smyk. To, že sem si k narozeninám nechal dát od rodičů co mě vidí 1× za měsíc vidlici a ne něco do bytu ještě nerozdejchala. Bohužel normálka.
ta moja ma naopak vobec nebrzdi v bikovych nakupoch. Asi to bude tym, ze sama jazdi.
Teda obcas ma brzdi. Napr. ked som jej chcel kupit TREK 9.8, tak to odmietla s tym, ze by sa v svojom veku citila blbo na rovnakom biku ako Barenyi.
a ja dostanu od manzelky na vanoce novou helmu a 2 nove sady dresu
To je divne,mi pořad v praci řikaji „ožeň se,proč by ses měl mít líp než my“ a vy si to fšichni chvalite.Ale ja si furt vybavuju výrok „nemáš-li s kým by ses vadil,pojmi sobě ženu“ :o)
Tomu se říká umět si najít ženskou!!!
Většina ženských (včetně té mé), má za to, že když se řekne Juicy, bude to nejspíš nějakej odš?avňovač :-).
hmm, tak už je to tady Dnes jsem je byl poprvé vyzkoušet a hned asi po 300 metrech jsem se klasicky vyvrátil, okolo plno lidí válejících se smíchy po zemi, ani jsem nevěděl jak je to jednoduché… :)))
taky jsem si poridl SPD a parkrat spadnul … sice ne hned po 300 metrech ale za to asi 4× nastesti to dycky ubrzdili rukavice – jeste ze maji protiskluzovy dlane :-D a vzdycky mi v pedalu zustane leva noha a to jsem si myslel ze jsem povolil oba pedaly na minimum stejne …
taky si chci koupit nove SPD-520 a už teď z toho mám strach, protože to budou moje první nášlapy, takže se pěkně pomlátím
Já mám nášlapy od středy a zatím jsem ještě nespadl-naštěstí. Asi to teprve přijde.
určitě to přijde, to mi věř.. :))
ne ne…nemusi…jsem zarny priklad, ze se da i nespadnout:-)
hmm, to jsem si taky myslel, vždycky jsem si říkal, že se normálně z toho vyzuju, ale nějak to nešlo… :))
tak to se dobrej, mě se zadaří občas i dnes( 2 a půl roku používání), přece jen je dost těžký vytlouct z těch noh reflexy, které si vybudovaly za 10 let na klipsnách :o)
take kdyz jsem si poridil spd tak se to neobeslo bez padu hned pri prvni jizde 4krat :o)) ted uz jsem si snad zvykl
jj je to sranda ucit se pouzivat SPD :))
Na ty pády =))
Přesně tak, každej nespadne … třeba já :-) Mám je rok a na kole sem spadl jen jednou a to né kvůli nim, ale byl sem moc rozjetej do písčité zatáčky a ten strom neuhnul :-))))
Soudruzi, co furt řešíte, moje 17-letá dcera je prostě nazula a jezdí -no problem. (a je to ženská) Možná pomohlo taky to, že nikdy neměla klipsny.
Také si chci v nejbližší době koupit nášlapy, takže nejen, že párkrát spadnu, ale bude také „tichá domácnost“ – co se týče kola, už jsem si zvykl.
Já jsem na nášlapech nejdřív jezdil jen po silnici. Když jsem získal reflexy pustil jsem se do terénu. Ale stejně bylo pár pádů, kdy už člověk skoro stál a nešlo to vyzout. Těch křovíček… A měl jsem je povolený, jako by se to zasekávalo. Až když se to trochu omlelo tak to bylo v pohodě. Než jsem si na ně zvyknul tak, že jsem je používal tak nějak samozřejmně, trvalo to bratru půl roku.
není třeba se na pády těšit.Jezdiljsem 14 let s klipsnama a asi před 2 roky jsem pořídil nášlapy a ještě jsem nespad abych nevycvak.
ale to neni umeni nespadnout :) umeni je spadnout nic si neudelat a pritom pobavit okoli neee :-) o cem je to nase blazneni o zabave :))
ale já spad už mnohokrát, ale nikdy ne vůli pedálům a nebo jsem v nich nikdy nezůstal trčet.
tak som po dlhych rokoch v SPD spadol zacvaknuty :-)
Na bratislavskej hradzi, vodorovna cesta plna cyklistov, som v protismere stretol manzelku a ako som sa v nulovej rychlosti k nej otacal, ze jej dam pusu, nejak som stratil rovnovahu a potom to slo k zemi tak strasne rychlo, ze som nestihol vobec nic spravit a lezal na asfalte pod bikom so zacvaknutymi nohami. Celkom dost to bolelo.
A jaké z toho plyne poučení ? Nepokoušej se na biku líbat kolemjdoucí holky, i když je to tvoje manželka . :-)