Prosím o radu, kde si nechat opískovat a kvalitně nalakovat rám na bílo – pro manželku. dík dan
Prosím o radu, kde si nechat opískovat a kvalitně nalakovat rám na bílo – pro manželku. dík dan
sterba (ale je drahej)
p.s. ma to vubec smysl,s ohledem na pevnost ramu i-drive ?
Manzelky se vetsinou k ramum chovaji hezky…
i-drive je natolik malo pevny, ze to nezachrani ani jemna zena…
A na to jsi přišel jak?
Máš nějakou zkušenost, nebo teď frčí nadávat na GT ?
jo,jo,frci… PS:obycejna zavist :))
podle me kdyby to bylo RB idrive tak by bylo uplne dokonaly pro nektery.....
Štěeba je drahej. Bílá zažloutne a ten vrchní lak na bílý po čase popraská jak slo a loupe se z toho bílýho laku. Osobní zkušenost. A nejsou to práškový barvy.
ja taky uvazuju nad vlastnim lakem a budu asi muset ke sterbovi,kdyz to budu chtit ve vice bervach a k tomu napisy pod lak podle svyho.nebo je snad nekdo jinej v praze?
dej si to ke Sterbovi – ja se na tvym kole vyradim :-)
aha aha:-),no vporadku:-),nemam s tim problem:-)
zkus se v programu zeptat na gr8 design… ke sterbovi bych s timhle sel v nejvetsi nouzi
http://www.gr8design.cz/ Rek bych, ze to bude ale asi drahy. :-/
Neporadím ti kde v Praze, ale dám ti radi nenechávej ho pískovat a zvol jinou metodu odstranění starého laku. Tlaky a křemičitý písek při pískování mohou uvolnit na rámu povrchové pnutí materiálu a může dojít k jeho pokroucení. Nebude to asi platit pro všechny rámy, ale neriskoval bych to.
Bares v Brandejse, za 600? http://www.cyklobares.cz/…ky/index.php?… Osobni zkusenost ale nemam, jen co maj na strankach
Jaky tam maji barvy? Nejak jsem komaxitu jeste neprisel na chut…
A nebo v nějaký autolakovně… většinou se nebráněj tomu si přividělat něco rovnou do kapsy…
Se taky připojím s dotazem. Jak řešíte u laku vidlice nálepky? Sundat a zase přilepit? A čím lepíte? Nebo máte nějakej zdroj? Jde mi o RockShoxe – pro syna – mám Jett SL ve žlutý a chtěl bych na černo. Díky. Jo a ještě jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nemáte, nebo nevíte o řídící jednotce ze starý vidle a pružinách – stříbrný – dovozci je na model 2000 už nevedou :-o Dík.
ovlivní nějak absence nálepek chování tý vidlice?
Pro mě ne, ale pro synka určitě jo.