• darthrevan

…nebo vychází Velo vždy o den později než je oficiálně uváděno na ivelu?

0 0
    • Meesha  

ne. Nekdy jde sehnat treba i o den dva driv.

0 0
    • rich  

nie je to termin pre predplatitelov? obcas to sice zozenies v niektorych predajniach ale oficialne to je +1 den.tolko moj pocit :-)

0 0
      • grafik  

jo, je to tak; stejne i u ABC :)

0 0
        • Lister  

se směješ, ale já už odebírám asi 20 ročník :o)

0 0
          • myscho  

ja som kupoval ABC pred 3 rokmi, ked som ho kupil teraz tak som bol dost znechuteny uz je to ako Bravo mobily,hry,…

0 0
          • grafik  

nesmeju, sem tomu casaku ted totalne opet propadl. Hele vylustil jsi ten krimi pribeh s tou kockou ? ;)

0 0
            • Lister  

Poslední dobou mi přijde ale na hovno, ale pořád mě tam lákají papíráky, po bajku moje druhá vášeň :o) Holt kde jsou ty doby před 15–20 lety, to byl super časák :o)

0 0
              • grafik  

jak rikas, a kdyz melo vyjit abc special – tak to jsem byl jak na trni – ‚abc special‘ … jó … to byl POJEM :) Naposled jsem si slepil tudle stihacku: http://www.iabc.cz/…s/detail.php?… (nejradeji mam ale vojenskou techniku – tanky)

:)

0 0
    • Lister  

to už je zase nový, jsem ani nedoufal, že tak brzo. Musím se odpoledne poptat.

0 0
    • tjuren  

Už jsem si ho dlouho nekoupil, píšou tam něco zajímavýho nebo jsou to furt dokola ty stejný věci. Je to asi jako baby když kupují Ženu a život. Furt to samý a stejně to jde na odbyt.

0 0
      • Lance  

dokoupim tento rocnik a koncim,asi jako uz dva roky:))

0 0
    • teamgoofy  

No moje zkusenost je ze se dodani na stanky i lisi ve dnech a to i treba tri dny… Nekde uz ho meli a nekde jim prisel az za ty zminovane tri dny(nezkoumal jsem proc)

0 0
    • pos3k  

dodotazka: copa je to za cd ve velu pro predplatitele?

0 0
    • golem  

no hlavne ze ho clovek koupi je jedno jestli +1nebo 2 dny po vydane ne.. :)

0 0
    • goofy  

Nevim jak Velo, ale Dirtbiker sezenu i dva dny pred vydanim… ;o)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.