…nebo vychází Velo vždy o den později než je oficiálně uváděno na ivelu?
…nebo vychází Velo vždy o den později než je oficiálně uváděno na ivelu?
ne. Nekdy jde sehnat treba i o den dva driv.
No nevim, dnes rano jsem byl neuspesny.
Já též..
zalezi na firme co to rozvazi – vozej to treba az odpoledne. Nebo zitra…
nie je to termin pre predplatitelov? obcas to sice zozenies v niektorych predajniach ale oficialne to je +1 den.tolko moj pocit :-)
jo, je to tak; stejne i u ABC :)
se směješ, ale já už odebírám asi 20 ročník :o)
ja som kupoval ABC pred 3 rokmi, ked som ho kupil teraz tak som bol dost znechuteny uz je to ako Bravo mobily,hry,…
nesmeju, sem tomu casaku ted totalne opet propadl. Hele vylustil jsi ten krimi pribeh s tou kockou ? ;)
Poslední dobou mi přijde ale na hovno, ale pořád mě tam lákají papíráky, po bajku moje druhá vášeň :o) Holt kde jsou ty doby před 15–20 lety, to byl super časák :o)
jak rikas, a kdyz melo vyjit abc special – tak to jsem byl jak na trni – ‚abc special‘ … jó … to byl POJEM :) Naposled jsem si slepil tudle stihacku: http://www.iabc.cz/…s/detail.php?… (nejradeji mam ale vojenskou techniku – tanky)
:)
to už je zase nový, jsem ani nedoufal, že tak brzo. Musím se odpoledne poptat.
Už jsem si ho dlouho nekoupil, píšou tam něco zajímavýho nebo jsou to furt dokola ty stejný věci. Je to asi jako baby když kupují Ženu a život. Furt to samý a stejně to jde na odbyt.
dokoupim tento rocnik a koncim,asi jako uz dva roky:))
No moje zkusenost je ze se dodani na stanky i lisi ve dnech a to i treba tri dny… Nekde uz ho meli a nekde jim prisel az za ty zminovane tri dny(nezkoumal jsem proc)
dodotazka: copa je to za cd ve velu pro predplatitele?
no hlavne ze ho clovek koupi je jedno jestli +1nebo 2 dny po vydane ne.. :)
jasne hlavne ze se dostane do spravnych rukou:o))
Nevim jak Velo, ale Dirtbiker sezenu i dva dny pred vydanim… ;o)