chci se zeptat, jestli máte zkušenosti s rozebráním, příp. údržbou tohoto komponentu. ve sklepě jsem objevil kolo po babče a nevím, co s tím. a dost se bojím to rozebrat, že to pak nesložim.
chci se zeptat, jestli máte zkušenosti s rozebráním, příp. údržbou tohoto komponentu. ve sklepě jsem objevil kolo po babče a nevím, co s tím. a dost se bojím to rozebrat, že to pak nesložim.
neboj se, je to v poho, je tam jen pruzinka, dvoje zapadky a kos se ctyrma (vetsinou) planetovejma ozubenejma kolama, da se to, ja mam nejakou anglickou (sturmey archer) a v poho
diq za radu, tak jsem to rozebral a vycistil a beha to pekne. mel bych ale otazku, za kolik bych mohl kolo s timto pohonem prodat. vubec totiz me zadna cena nenapada. diq za odpoved. btw ta naba je taky sturmy archer
oni sou tyhle kola docela drahy, novy kolem 4500–6000, ale nevim, jak to kolo vypada, tezko soudit, dneska sou holt v mode prehazky, proste to neni masOFFka, ale oni na to lidi prijdou, ze to vydrzi veky bez udrzby a na vylet do 30km, do prace a do hospody to je to nej… viz holandsko :))