• senožrout

Přemýšlím, jak se vyhnout dualům. Uvažuju o GT I-drive XC. Tak mne napadlo, jestli by kotoučovky s prasátkama XT04 (jsou na kole) a pákama Deore fungovaly. Nevím, jestli jsou tam stejný pístky. A center lock jako systém se mi docela líbí. Ale víc na nábách DT než na XT :-).

0 0
    • miro  

Ja som tiez riesil podobny problem. Ku prasiatkam XT 04 som dal paky XT 03 a funguje to skvele. Konzultoval som tento tip s dovozcom Paul Lange Oslany a mi potvrdil, ze to bude fungovat. A ze by to fungovalo aj keby som pouzil packy Deore. To iste mi potom povedali aj v obchode. Ja som chcel XT packy, lebo su krajsie.

0 0
    • lubos  

Kamos ma XT kotouc, XTR hadicky a prase, a XT paky. Je to normalni, zadnej problem.

0 0
      • lubos  

Jo a zapomnel jsem, chvili tam mel Deore, ale pak je zamenil za ty XT. Jinak me osobne se tyhle brzdy libi, a co jsem je zkousel tak jsem spokojenej. Jenom neznam jejich vahu :(

0 0
    • libik  

Kdyz jsem se ptal technika u langeho tak mi tvrdil, ze s deore packama urcite ne, ze prej jen s XT. Ale nevim jestli to neni jen tah aby si lidi kupovali XT paky, kdyz by si mohli koupit deore… jinak ty paky vypadaj uplne stejne, ale kdovi co je vevnir… Jinak jedna paka stoji 997,– u Langeho… XT03 v ceniku nemaj, ale myslim, ze sem se ho ptal a cenu mi rikal, ale uz si ji nepamatuju…

0 0
      • miki  

ja mam na kole kombinaci páky deore 555/525-kotouč xt třmeny brzd xtr a funguje to skvěle a páka deore stojí v nemecku 25 eur

0 0
    • Lapák  

Já to mám poskládané jako Miki, tj: prasátka XTR03 – páky DEORE – hadičky XT (ale to je asi skoro jedno) – kotouče XT04. Zatím bez problémů.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.