ahoj, chtel bych se zeptat jaky je rozdil mezi presmykacem ktery ma horni tah a mezi tim ktery ma spodni tah teda jestli je mezi tim nejaky rozdil.Dik
ahoj, chtel bych se zeptat jaky je rozdil mezi presmykacem ktery ma horni tah a mezi tim ktery ma spodni tah teda jestli je mezi tim nejaky rozdil.Dik
Asi takovej ze u jednoho se taha lanko horem a v druhem pripade dolem
Ta druha prezdivka ti sedi lip ;)
Nevím :-DDD
Ne, sorry, chtěl sem jen zvednout ten thraed a taky by mě to zajímalo. Jen mě mrzí, že se tady čím dál víc lidi předhánějí o to, kdo řekně větší blbost a forum tak ztrácí na kvalitě (a to sem chodím jen pár měsíců a už to pozoruju ,–) Jinak sem slyšel od někoho, že jedno z těch dvou se dřív vykvedlá, ale nevím který :-D
Kazdopadne tou posledni vetou si zabodoval.
Sem čekal kdo se ozve první :-))))
prvy sa vykvedla a s druhym sa tazko radi … ktory je prvy a ktory druhy ale netusim:-) tiez by ma to zaujimalo, lebo mne moj kladie pri prehadzovani vcelku odpor:-) (pre rypavych, nie je to starymi zaprasenymi bovdenmi)
Asi by si taky asi nechtelo plest pojmy Horni a dolni tah, a Top a Down Swing…
… som myslel, ze si to chalan nejakym sposobom prelozil a chce toto (aj ked netusim, ktory je ktory:-) … horny a dolny „privod kabla“ je vcelku izi … aj ked zdola moc kabel nevenie:-)
No dotaz byl jasny, a dolni tah se pouziva eshte celkem dost… Ja mam treba resmyk, kde jde pouzit jak horni, tak dolni tah…
Ja taky … klidne prodam :)
Tys měl někdy přesmyk? A jak si někde zmínil že si nějakou dobu nezajezdíš tak to je z toho pádu cos popisoval na stránkách? (svých)
Ja mam presmyk… dokonce nekolik. Jenom je nevozim :) Jo nejezdim kvuli padu, ale urcite jsem ho na strankach (ktery jsem rok neaktualizoval :) nepopisoval.
Tak aspoň vidíš jak často tam chodim :-))
Kde ty si prishel k presmyku? :o)
Ani nevim. Davaj ho na kola.
Aha… Sem si to k ramu musel dokoupit. Prishte si koupim cele kolo, a uz k ramu nemusim presmyk kupovat… ;o)
a kdes ty prisel k SH (priSHel, priSHte) ? s tim ses uz narodil, nebo honis image :-D
To pishu uz od nepameti (neboli si na to nepamatuju), a mam to z Polshtiny, kdyz SH je na klavesnici pri SMS driv napsane nez SZ…