Poraďte gumu na předek, rozhodu ji se mezi Jimmy 2,1 ORC a Little Albert 2.1 ORC popř. Balck Shark SX 2.1 ORC. Chci univerzál (celoroční ne na sníh). Díky za postřehy.
Poraďte gumu na předek, rozhodu ji se mezi Jimmy 2,1 ORC a Little Albert 2.1 ORC popř. Balck Shark SX 2.1 ORC. Chci univerzál (celoroční ne na sníh). Díky za postřehy.
Jimmy ma kord z tolik zde proklinanych Racing Ralphu (rovna se defekt pri kazde vyjizdce). Alberty docela solidne nejedou. Black Shark nevim. Ja bych volil Rubeny Charybdis do sra… nebo jako univerzel Scyllu. V best verzi jsou ted nekde za 450kc. Maj skvelej zaber a vlastnosti v zatackach, vahu 510g a Scylly i slusne jedou na asfalte.
no,no, já jsem letos neměl ani 1 defekt a to ani na favoritce kde sice samozřejmě nemám RR, ale sakra staré pláště z kterých už mi skoro leze duše-už je chci měnit několik tkm, ale ještě mi to „nevyšlo“-takže to spíš bude mamlasatovostí uživatele
Máš pravdu, mám RR sotva 10 měsíců a už první defekt: stovka hřebík napříč a ten pláš? to neustál, fakt stojí za hovno :-) Byl to čtvrtý defekt za dva roky, z toho třetí v Husovicích. Protože v Husovicích jezdím tak 0,01 % času, vyplývá z toho, že v Husovicích je 30000 x větší pravděpodobnost defektu, než kdekoliv jinde :-) (Taky dobrá teorie , ne?)
MOzna byste se vy dva meli naucit cist.
vzhledem k tomu že umíme psát tak ti mohlo dojít že umíme číst, ale k věci, asis tím myslel že je nekritizuješ ty osobně, jenže já jsem taky nenapsal že mamlas jsi ty, takže nauč se číst :-)
Ok. Oprava. Mozna byste se vy dva meli naucit cist a chapat kontext.
? blíže upřesnit? (četl jsem v 3. třídě tak dobře, že mě učitelka vodila do 5. abych jim tam ukázal, jak se má číst, tak to teď nějak nechápu:-)
Albert 2.25" je docela solidni universal. Kevlarovy 2.1" ORC se hrozne rychlo znici. Ten nedoporucuju.
Zkus BlackJacka. Je to universal v tom nejlepsim slova smyslu.
Black Jack pujde dozadu tam valivý odpor hraje halavní roli. Do předu chci co nejlepší držák do terénu, aby držel na všem – kamený, šotolina, bahno. Spatně jsem napsal úvodní dotaz- omlouvám se. Rozměr jedině 2.1 širší ne – mám Skareba.
Co Conti explorer? Mám je a su spokojenej
Mám Alberta na oboch kolesách. Držia veľmi solídne. Povedal by som, že do terénu sú OK. Ale v zákrute na asfalte mám pocit, že mi pláve predok. Ešte to síce nikdy neustrelilo, ale je to taký nepríjemný pocit.
Alberta bych na predni kolo nedaval, dozadu vsak klidne (na asfaltu vsak moc nevali). A sirky se neboj (Albert 2,25" je ve skutecnosti neco lehce pres 2"). Podivej se treba na nejake WTB (napr. Mutanoraptor) nebo klasiku Zmax. Take v threadu o gumach 1,95" najdes nekolik tipu.
Mě se Black Jack moc neosvědčil. Taky jsem ho dal na zadní jako univerzál, ale za chvíli se mi začaly odlamovat boční špunty. Normálně se odtrhly od kordu a zůstaly držet jen za vnější okraj. Na první pohled OK, aly normálně se dají odklopit. To se mi s jinejma nestalo, teď jezdím s ignitorem a drží. Původně jsem to chtěl reklamovat, ale pak jsem si řekl, že by s mě zeptali co jsem s tím dělal a tuhle otázku bych těžko rozdejchával. Tak strávil léto na balkóně a je tam dosud.
Přítelkyně má Black Jakck na trekingu 42–622, najeto 5000km a jsou v pohodě, zadní kolo ještě 1.5mm vzorku v nejvíc ojetém místě a nic se netrhá, ale má směs SBC možná proto.
Presne tohle dela Little Albert vzadu (2.1" ORC kevlar).
Podobnou zkusenost mam s Fast Fredem. Dvakrat sem musel v krizovce zaflokcit a spunty a guma utrhana (ne ubrouseny) az na hadru.
Tak ještě živý zážitek z Veletrhu: podívej se na Smart Sam, vypadá velmi valivě i v rozměru 2.25 Další můj kandidát na otestování.
Taky uz jsem na nej koukal na netu, otestuj a az ti nebude vyhovovat, vis co s nim:o)
Ticho! Všechny vás zabiju!