Mazdar, existuje nejaky lacny FULL ram do 12.000,– Kc (aj s tlmicom) Neco okrem spydera? Co tak Kellys Toxic? Nic zle som zatial onom nepocul…
Mazdar, existuje nejaky lacny FULL ram do 12.000,– Kc (aj s tlmicom) Neco okrem spydera? Co tak Kellys Toxic? Nic zle som zatial onom nepocul…
na tom kolokrámu nebude k dispozici.jsem ho od nich koupil a napsal jim, že ho budu vracet-jsem to špatně změřil a myslel si že má je 80mm zdvihu.Nakonec si ho nechám.
Právě jsem jim napsal, že ho nakonec vracet nebudu a tak v brzké době zmizí i z nabídky.
proč si ho chceš nechat?
protože jsem to sestavil a velist mi nakonec vyhovuje-bál jsem se že mi bude malý.No a protože jsem zjistil že má nakonec zdvih 95 s tlumičem 165.Mám známého, který mi kdyžtak vložky levně vyrobí, pokud by byly nějaké problémy.No a v neposlední řadě nemám prachy na dražší marathonský full.A na HT už jezdit nemohu-mám problém se zády.
tak pak dej vědět, jak ten paralelogram u středu drží, zda je to s životností podobné, jako u Mongolouse
Ten by som hned bral keby mali este nejaky volny kus…skoda
Mrkni na tenhle thread.Nedavno se tady resil Giant AC a RM 4000,kterej by mel byt kolem deseti i s tlumicem.Moc pekny kolo. www.bike-forum.cz/…4/forum.html#…
Fakt pekny ram, ale na FR. To by ani tak nevadilo, keby bol do 3 Kg…
JJ,ta vaha je dost,ale stejne bych se toho nebal,ta cen je moc dobra
na xc bych si pořídil něco od spyderu na FR rockmachine 4000.
mekky – vlni se. praska. nebrat!!
Hmmm…tak nakonec asi predsalen zoberem Spydera. Na XC jazdenie pre dievca bude asi v pohode. Len sa bojim dodania, koloshop.cz ako tak tu citam ma stym niekedy problem :(
tak objednej přímo u spydera nee?
Jo…to je docela dobry napad :) Maju tam aj lepsie ceny ako u koloshope. Len musim zistit ci mi ho dodaju na SR.
Pokud chceš něco pevnějšího, tak za tu cenu se dá sehnat to co mám já. Pokud překousneš jednočep..
Prisla mi odpoved od Spydera z Chomutova, ze ramy SPAM nejsou a letos ani nebudou :(((((