Znáte někdo tyhle rámy? http://benobikes.de/…n/rahmen.htm Možná bych ho koupil, ale neznám je… A co Scandium?
Znáte někdo tyhle rámy? http://benobikes.de/…n/rahmen.htm Možná bych ho koupil, ale neznám je… A co Scandium?
No tak, napište mi aspoň něco ke scandiu a k biku. Bude lepší než Apache Hawk i k ceně rámu za 11500Kč? Loni touhle dobou jsem začal na trenažéru, letos nejlepší 54. místo v početnějších závodech a příští rok bych rád zabojoval na 20. Tak vzhledem k těmto ambicím jaký rám? Nebo snad karbon?:)))
odpichni se konecne od techhle ramu,jako je tohle nebo apache. ale jinak jediny co ti muzu k tomu ja rict,ze ten urian 2 je od sedlovy trubky dozadu author.minimalne.
jako proc? protoze ma zprohybanou zadni stavbu??? to maji prekvapive i jina kola…autor pouziva o hodne masivnejsi trubky
rikam od sedlovy trubky dozadu.podivej se treba na patky atd.anebo jestli chces muzu to jit detailne prozkoumat do predsine,mam tam o zed oprenyho visiona. chtel jsem jenom rict,ze v tomhle pripade je to asi jedna tovarna,jinej lak.ikdyz tyhle reci vetsinou nemam rad.
Jenom mu nerikej, at si koupi RB.....to radsi neco jinyho…
no to radsi jo.
no tak ramem tech 30.mist dopredu neziskas…B.
Takhle to nebylo myšlený. Je jsem popsal svoje ambice, aby mi někdo zkušenější poradil adekvátní rám. Kdybych měl v kapse úplně zbytečných 23000 Kč tak koupím kklidně karbon, ale nemám:)
karbon neeeeee !
Udajne Scandium rychle mekne, tak se nehodi na bezne ramy. Slysel jsem to od dvou lidi, ale nevim jestli je to pravda :)
už jsem to viděl jezdit a ti lidé byli na bedně, takže si to kup, minimálně o 20 míst tě to posune :)
PS: rozdíl 400gr na rámu je skoro zanedbatelný (no saint vs. průmer lepších značek). Rozhodně od rámu nečekej zázraky, co potřebuješ je technika, síla a vytrvalost :)
Ach jo!? Chlapi, trénink je mi snad jasnej, že to chce makat a hodlám pro to udělat víc než loni. Momentálně velká nuda na trenažéru vs. návaly jak vylepšit bika a trochu ulevit tělu – otřesy, pevnost a váha rámu, zkouším i nové řazení a přehazku SRAM 9.0, sedlo zkusím SLR XC nebo GOBI…