Jelikoz jsem kdysi shanel informace o scandiovych ramech a nikde jsem nic nenasel, dovolil jsem si napsat takovou malou recenzi svyho pul roku „staryho“ ramu :) Je to moje prvni recenze, tak prosim budte shovivavi. :D
Jelikoz jsem kdysi shanel informace o scandiovych ramech a nikde jsem nic nenasel, dovolil jsem si napsat takovou malou recenzi svyho pul roku „staryho“ ramu :) Je to moje prvni recenze, tak prosim budte shovivavi. :D
Co s tim? Tak si predstavujes recenze? Pomohla by ti podobna recenze, ktery se tam daji najit, v rozhodovani o novym biku?
Ze kdyz si nekdo uz da tu praci psat recenzi, tak by ji mohl nakopirovat treba i sem. Ale to nic. Nechtel jsem te podrazdit a az si budu priste vybirat XC HT ram, tak se obratim rovnou na tebe ;)
Ty si vzdycky najdes neco, do ceho bys mohl rypnout a hlavne mit posledni slovo, co? :) Jo a klidne se na me obrat, neni problem, rad ti poradim. ;)
Já myslím, že Meedja má pravdu. Recenze na B-F, i když poskytují spoustu zajímavých údajů, jsou hrozně suché, bez fotek a bez emocí a ty jak známo ze 70% rozhodují o tom, co si člověk koupí. To samé platí i o povídkách. Na B-F sice člověk najde spoustu technických údajů, ale ty mají význam teprve tehdy, až má člověk o věci určitou představu. A na tohle je zase parádně zařízena BB :-).
Koukal sem se do těch recenzí na BF, ale nic o no saintu sem tam nenašel… :(
No právě.
ten ram ma opravdu 1320g – nebo jsi to jen opsal – katalogovym vaham totiz vubec neverim
Je to opsany z katalogu. Nemam tak presnou vahu, abych to mohl zmerit. Bohuzel.
Takze cca 1600g…)
Tak to by byla masakr… Ale stejne by me zajimala ta skutecna vaha ???
A co se treba podivat do sekce hmotnosti? www.bike-forum.cz/…motnosti.htm?…