Bylo mi doporučeno sehnat si na závody (marathony) pevnější a lehčí rám. Tak se ptám na zkušenosti.Mám Apache Hawk '04 a z odkazů na nové stránky se mi líbí Superior 960,930 a 920. U nás mi nabízí rám No Saint Luzifer Scandium.
Bylo mi doporučeno sehnat si na závody (marathony) pevnější a lehčí rám. Tak se ptám na zkušenosti.Mám Apache Hawk '04 a z odkazů na nové stránky se mi líbí Superior 960,930 a 920. U nás mi nabízí rám No Saint Luzifer Scandium.
tak hura do toho.. :) ja bych bral treba author! :-)))
nebo RB CRX :-)
ze bych ho rovnou prodal… :)
posledni vec, co ti to kolo kazi… :-D
Oni ti v Liberty Seguros neco nedaji? :)
To je mé druhé já:))) Já se ho snažím trohu napodobit:(
No Saint pokud nejsi těžká váha. Superior bude solidní průměr, já bych se bál vlepované zadní stavby v karbonu u některých modelů. RB vydrží skoro všechno, ale zase nebude nejlehčí. Co Spyder? Mrkni na nabídku třeba na http://www.koloshop.cz
mel stim vlepovanym karbonem uz nekdy nekdo nejakej problem ?? Znam nekolik lidi co to maj…a zadnej problem nikdo nemel.
Mám 187cm 77kg. Tak to by snad zvládl. Už jsem se ve fóru ptal, ale žádná reakce na No Saint. Má 1,3kg ve 20".
„RB vydrží skoro všechno“-ale houby kamoš ho má chvilku a už má od odlítávajících šutrů promačkanou spodní rámovou trubku.Jezdím to samé co on a ve sjezdech rychleji, rám mám 4× déle a žádný problém.
Podle toho bych to neposuzoval. Na CRX mam za jednu sezonu jen na jednom miste odstipnuty lak po te, co mi velky sutr udelal diru do nohy a pak se od ni odrazil do ramu. Ostatni sutry, ktere zvonily o ram, ani neodrely lak (ten bych chtel u RB pochvalit – fakt zatim drzi a neodstipuje se). Zalezi na nahode – blbe naberes sutr a promackne se vsechno.
nejlepsi lak je u authoru,muzes si ho opiskovat sam doma nehtem :-))
ono taky asi záleží na kusu.Já měl rám Klein a po kamínkách mi tam zůstávali odchlípnutá kolečka.A to člověk čekal, že u tohoto výrobce se to nestane.