Nemáte někdo zkušenosti s fullem Twister ?
Nemáte někdo zkušenosti s fullem Twister ?
loni jsem ho videl na Sport Lifu, letos ne, ale mozna nekde byl. Byl to virtualni pivot. Nikdy vic jsem to kolo nevidel.
prodavaj ho ve sfinxu na praze 2 v katerinsky
Sory že odbočím od tématu, ale doufám, že až se bude na jaře domlouvat nějaké to poježděníčko v místních hvozdech, tak se přidáš. Člověka to potěší, když tu potká někoho, koho zná ze života a pak se s ním potká na BF.
Mistni hvozdy myslis zlin a okoli? treba bych se nekdy pridal, jestli bude cas…
Sory, byl jsem mimo. Jinak v tom nevidím žádný problém.
Pokud Tlasek nepredelal trochu vic zadni stavbu tak rozhodne nebrat. Sypou se loziska. Navrch letos ho snad jezdili jen dva lidi vcetne Matuse. Padlista bude vedet mozna vic.
Pocitam, ze mel spis na mysli vic XC modely. Ty byly letos predelany, ale jestli se to na necem projevilo… :) Btw. na sportlifu byl k videni v hale A u stanku s RB designs.
Jo tak, to me nak nenapadlo :-)
byl to stánek Bikezone :-)
tak ty zkusenosti bude mit malokdo a myslim ze ten kdo je ma tak o nich radsi nemluvi:-)))
minuly rok byly problemy s tahanim retezu.to se tento rok snazili vyresit prodlouzenim vahadel.jestli se to podarilo nevim. kolo sem taky videl na sportlifu, borec na nem sedel a cumel, tak z toho sem moc nepoznal jak se to chova v terenu. jinak ty tezsi kalibry se snad ani z katalogu do skutecnosti nedostanou. pak sem taky slysel ze jsou problemy v koprivnici kde jim to vari, spatne smlouvy, atd.