Zajimalo by me, jaky je rozmer/prumer misek v ramu u integrovaneho slozeni 1" a 1a1/8" v milimetrech. Kdyz srovnavam prepocet z jednotky.cz a udaj ze „suplery“, mam drobny rozdil
Zajimalo by me, jaky je rozmer/prumer misek v ramu u integrovaneho slozeni 1" a 1a1/8" v milimetrech. Kdyz srovnavam prepocet z jednotky.cz a udaj ze „suplery“, mam drobny rozdil
Nebo jeste jinak. Ktery rozmer se vubec bere pro vypocet rozmeru hl.slozeni?
unika mne prakticky vyznam tohoto „vypoctu“ Co chces pocitat? Hlavove slozeni se proste nepocita. jestli ze mas integrovane rizeni 1 1/8" tak nad tim nepremyslej a kup si rizeni stejne ozancene a nebo vidlici s takto ozanacenym prumerem krku. Bud si jisty, ze nikdo v obchode po tobe nebude chtit presny prumer na desetiny mm.Hokej je trochu v udajich uvadených v mm a to proto, ze drive se uvadel vnejsi prumer zasunovaciho predstavece ( 22,2 mm a 25,4 mm), dnes se vseobecne uvadi vnejsi prumer sloupku vidlice nebot mame dobu ahedu, ale opakuji zazitemu oznaceni v " kazdy rozumi.
Duvod je asi tento: Mam tu novej ram a podle katalogu ma mit IHS 1 a 1/8. Mam tu taky slozeni stejnych rozmeru. Bohuzel nejaky soudruh udelal nekde chybu, protoze to do sebe nepasuje. A to ani kdybych pouzil nadprumerne sily. Hl.slozeni ma priblizne stejny prumer jako cela hlavova trubka. Tak by me zajimalo, kdo je *****. Jestli ja, firma co dodala ram, nebo HS… tak asi tak. Pro jistotu to pro nazornost jeste nafotim
S IHS jsou problemy Je jich totiz nekolik druhu. Co mas za ram. Ja ted do noveho GTcka shanel hlavovku a nastesti u Sterby vedeli a meli co tam patri.
U IHS misky nejsou, u AHead je tabulkový vnější průměr misek 44mm, vnitřní 42mm, vnější průměr osazení 50mm. Ale tohle jsi asi nechtěl vědět, co? Jestli jsi se ptal na přesný vnitřní průměr ložisek, tak to nevím a i je mi to jedno :-), protože mezi ložiskem a krkem vidle stejně musí být vůle. A přesný vnitřní průměr spodního kroužku taky nevím, protože ten se na tu vidli vždycky nějak namlátí a přesný vnitřní průměr horního gumového kroužku by se na desetiny měřil stěží, takže ten nevím už vůbec. Pomohl jsem ti? :-)))