Zdar, mam dotaz: Jak moc se lisi (pokud vubec) krouzek (prstynek) hlavoveho slozeni (to, co je narazeno na vidlici) u ruznym modelu? Chci na zkousku prehodit vidlice a potrebuji zjistit, jestli musim menit i ten krouzek.
Zdar, mam dotaz: Jak moc se lisi (pokud vubec) krouzek (prstynek) hlavoveho slozeni (to, co je narazeno na vidlici) u ruznym modelu? Chci na zkousku prehodit vidlice a potrebuji zjistit, jestli musim menit i ten krouzek.
Zalezi na typu hl. slozeni (loziskach) – muzes tam mit kulicky, valecky..
Pokud jdeš z Ritchey Fuzzy Logic na něco od Ritchey lepšího (WCS), tak to bude sedět. Jinak bych to radši neriskoval i kdyby vypadaly podobně – i malý tvarový rozdíl může mít za důsledek deformaci kroužků a ložisek.
To bych vubec nezkousel. Lisit se to muze o dost jak velikosti kulicek, tak treba i prumerem celeho venecku.
Nedavno jsem rozdelaval nejake hlavove slozeni (znacku nevim, mozna snad Taiwanske VP) na zcela novem kole a tam dokonce ani venecek s kulickami nebyl, pouze jakesi plastove pouzdro a drazky na vazelinu. Uz jste se s tim take setkali?
Nejspis tam bylo lozisko pod nejakou plastovou prachovkou. Pochybuji ze nekdo dela hl. slozeni bez kulicek :)
urcite vymen i ten krouzek. je to prace tak na 10 minut a nepotrebujes na to zadny specialni naradi – staci kladivo a sroubovak.
Asi mi to nedochází, ale proč musíš při změně vidlice měnit hlavové složení?
Mas pravdu. Nedochazi. :)))
Tak mi to prosím prozraď (možná mne už dnes moc ozářil monitor).
Omlouvám se, už jsem si to uvědomil (proto mám nakonec na svém kole spodek z jiného hlavového složení než vrch – ladí to barevně).
Jdu si koupit LCD :-)
Asi mi to nedochází…co myslíš tím LCD ? :-)
Nemelo to bejd LSD? :-))
Aby ho neozaroval monitor, ne?
Jako ž esi ho dá před monitor ? :-))
BTW v práci používáme na výklad IT zkratek jeden US automat-server. Na dotaz „What is LCD“ vrací toto:
(displej je až třetí v pořadí)
Ale ani LSD není od věci:
(displej je hned první) Takže chtěl napsat LCD nebo LSD ? A co tím myslel ? ;-)
Ze si poridi LSD LCD tj. velky display z tekutych krystalu. Ja si ho nemuzu vynachvalit a to s prehozenim vidlic jsem pochopil na prvni pokus, heč :)
Ale to je mi jasný. V jiné diskusi jsi se prozradil, že měníš kategorii z M na Ž. Tím se to vysvětluje, mozek se odlehčí a teď ti to musí pálit líp :-)))
zrejme si vidlici chce s nekym na zkousku prohodit, takze pokud ten druhej ma nejaky jiny slozeni, nemusi to sedet, jak uz bylo vysvetleno vyse