Potreboval bych poradit, jak utahnout pruzinu na tlumici. Ono to tedy na zacatku jde rukou, ale jen kus, zavit je o mnoho delsi, nez co se mi podarilo. Hledal jsem nejaky specialni klic, ale nic… Nevite nekdo, co s tim? Dik
Potreboval bych poradit, jak utahnout pruzinu na tlumici. Ono to tedy na zacatku jde rukou, ale jen kus, zavit je o mnoho delsi, nez co se mi podarilo. Hledal jsem nejaky specialni klic, ale nic… Nevite nekdo, co s tim? Dik
na pruzinovejch tlumicich se ma pruzina poredepinat az do te doby nez zacne klast odpor,tzn ja sem ji dotahoval jen rucne a jen do te doby dokud to slo relativne dobre.Urcite bych to nedotahoval klicema ani silou,pak pruzina strati linearni charakter
totiz ztrati…
Aha, to jsem netusil, a da se tedy zvetsit „tvrdost“ zadniho pruzeni jinym zpusobem, nejlepe abych to mohl udelat sam? Kazdopadne dekuji za odpoved…
Lehce. Vymenou pruziny ;)
Mno, s tim urcite pockam, mam celopero dva mesice, kazdopadne od prvniho svezeni mne provazi pocit az prilis mekkeho zadku… Sice jsem pritvrdil jak jen to slo, ale porad…
Kolik mas SAG? Mas pocit, ze chodis casto na doraz nebo jen pruzeni pruzi :)
Obecne se tak doporucujou maximalne 3 otacky.
pretoze viac nie je dobre pre tlmic…