Cetli jste tohle?:o) http://horydoly.cz/vypsat.php?…
Cetli jste tohle?:o) http://horydoly.cz/vypsat.php?…
To je blbost. By mě zajímalo, který blbec to psal. :-(
Kuba Turek;-)
Menší specializovaný obchod:
Tak to nebyli v Hradci Králové u Vojtěcha Kulhánka, tam by viděli výběr všech normálních značek a žádné hypermarketové.
Zrovna s Kulhánkem mám velmi negativní zkušenost. Roky jsem tam nakupoval, dokonce jsem dostal zákaznickou kartu na 10% slevu. Všechno fajn až do první reklamace. A šmytec.
che che chééé, tak to tu rozepis Pekoune :oP
To je na dlouhý povídání, krom toho už jsem to tu asi i psal. Reklamace vady na kůži sedla Rolls, takový boule, nevšiml jsem si toho při nákupu. Prostě seriózní obchodníci dokud něco nereklamuješ. Kámošovi podruhý praskla Merida a měli plnou hubu keců že doufaj že už je to naposled.
Obsahem a odbornosti stejne hodnotne jak „test“ Author Traction i kdyz ten byl vyzivnejsi :o)…
A ted koukam on to pise stale ten samy odbornik…
Toto citat skorej! Mohol som sa vyhnut chybnej kupe uz dvoch MTB! A to mam TESCO kusok od domu.
Pekna reklama. Nedavno jsem videl v jednom takovem hypermarketu celopero sjezdovy special s dvokorunkovou vidli a kotoucovkama za necelych 10.000,–…no neber to:)))
No, já bych řekl, že v supermarketech jsem viděl kola za dost drahý peníze v porovnání s jejich skutečnou, reálnou kvalitou a hodnotou. To se tedy musím speciálek zastat… Několikrát jsem se zastavil a říkal si, že takovej šunt za takový prachy koupí jedině mamlas. Napadá mne příměr. Kdo čtete časopis Computer, tak v jednom z posledních čísel psali o tom, jaký počítač si může v supermarketu koupit. Jako perla tam byl uveden Celeron snad na 800Mhz, a dvacítkou diskem, 128MBMB operační paměti, integrovanou grafikou, linuxem atd., no samé parametry tak 4 roky, 5 let zpět za nějakých 23kkč. Obrovská cedule, jaká je to „bomba“ a ten počítač tam vydržel týden…Jak vidět, blb který koupí se vždycky najde. Čili tak nějak bych viděl i ty kola…
20 giga nebo 20 tera disk? :-) Pak by ta cena byla odpovídala :-))))))
Náhodou u nás v jednom krámku v supermarketu mají repasovaný notebook IBM s Pentium II za 9000,– , ale myslím že blbejch nebo neinformovanajch lidí je dost. Například fůra televizí co se hlubí podporou HDTV , ikdyž nemají HDTV konektor ani HDTV rozlišení. No je toho prostě dost. je to v každém odvětví, někdy to je vidět víc někdy míň.
No, ale to HDTV přece platí. Je to přece Hodně Drahá TV. :-). Pokrok je třeba dávkovat po kouskách¨, co tě nemá. Tak nejdřív alespoň ten název. Pak přibude konektor no a ve třetí vlně i podpora rozlišení. Proč by si lidi měli kupovat jednu televizi, když si můžou postupně koupit tři, né? Je třeba aby vyýrobní pásy běžely, lidi měli práci, stát daně… :-).
// Hodně Drahá TV // aha já zapoměl ;-)
Osobne jsem zkousel plazmu Pioneera 436 pres Scart a konektor pro HDTV a rozdil nebyl videt.Takze s konektorem pro HDTV to asi nebude tak horky.A dulezitejsi nez rozliseni bude asi platforma.Vez,ze na 106cm plazme s rozlisenim 1024 je obraz rozhodne lepsi nez 80cm LCD s 1366.Mozna je ale problem v tom ze srovnavam nesrovnatelne resp.Pioneer 436 vs. Sony Bravia.
„Před prvním nákupem po internetu“… zakon cislo pet pri nakupu po internetu: ---pockejte si na slevu---
:-)))
„pod pojmem speciální představit každé šicí stroje – kola na rohu“
:)) pokud si dobre vzpominam, tak v Pribrami v podstate nejvetsi prodejne s kolama v Uranu se driv prodavaly sici stroje… nebo se pletu?
LoL LoL LoL… :oD Musim se jenom smat. Stacilo mi asi prvnich 7 vet, a ted prez slzy ani nevidim na klavesnici… :oD Pokud víte, co chcete, a navíc se pohybujete ve střední a vyšší střední cenové hladině, jste v hypermarketu na správném místě.
A proč já blbec všechny ty komponenty tak složitě objednávám? Stačilo jít a naoupit je s rohlíky. Už jsem se poučil, zítra to půjdu omrknout u nás v Hypernově :o)
Pokud vis co chces a poohlizis se spis po vyssi tride, neni co resit :D
No podle toho článku jsem zřejmě příliš nenáročný, protože to, na čem jezdím, jsem v hypermarketu ještě neviděl. Jen lanka mají stejná :o)
Do nejprodávanější střední třídy promluvily hypermarketové řetězce. Za solidní ceny začaly prodávat solidní kola…
Tak tohle bych pasoval na nejhustší hlášku roku 2005!!!
Co vy na to?
„nejprodávanější střední třídy“......a to je jaká cenová hladina?:-)
do 5000,–
To jako fakt nebo si děláš srandu?
hadej :-)
Já jenom doufám, že lidi nejsou tak tupý..:-/
Neexistuje nekde prehled jak draha kola jsou u nas nejprodavanejsi? To by mela byt ta stredni trida ne?
V krámcích co znám se toho prodá nejvíc za 10 – 15000 Tedy, třeba Programcycle se z uvedeného spektra vymyká, ale jinak to sedí :o)
to je ale kus blba! beztak nakej vykendovej jezdec:)))
Vykendovej-au, au, kdo je teda blbec ?
nechapu co kvuli tomu pravopisu vsichni tolik nadelate ;)
Promiň, su ze staré školy, a toto mě fakt bolí.
Stará mladá, vadí mi to taky… Nevím ani proč.. Ale vadí… Aby nám ten češtin ešče chvílu vydržel..
Taká slova vyzerajů opravdu ohavně a tak nějak nám kazí takú tu onú výtvarnou úroveň toho našeho Bikefora, hmm, že?
mno jo kdyz je nekdo diz tak proc si do nej nepichnout ze?ja kdyz to pisu tak si to neuvedomim chapes?tak pardon ze nejsem pan dokonalej!
Ten člověk, je naprostý dement a diletant co nedohlídne dál než na nejbližší market. Jak správně popsali předemnou, těď mu je market dobrý, ale kolo si mám pak seřídit v kamenném obchodě a díly též, dle jeho logiky však nebude kde, poněvadž když to udělají všichni a sednou na ty neseřízené herky, krámy končí. Chápal bych kdyby tento blábol psal novinářek z iheute, ale holt horydoly nakupují vše jen hypermarketech.
Naopak. Vis kolik budou mit servisy zakazniku az se jim tam zacnou hrnout s temi verky na opravy?:)
To psal nějaký idiot.
Vsechno v tom clanku je pravda az na to, ze jsem jeste v hypermarketu NIKDY nevidel normalni kolo natoz kolo stredni tridy jak tam pisou. Takze kdyz neni vyrobek ok, vsechny ostatni vyhody postradaji smysl.
zase se jednou citim jako uplnej burzoust:-D