• Radek Broz

Cetli jste tohle?:o) http://horydoly.cz/vypsat.php?…

0 0
    • sportovni_biker  

To je blbost. By mě zajímalo, který blbec to psal. :-(

0 0
    • sportovni_biker  

Menší specializovaný obchod:

• osobní přístup prodavačů
      • je možné objednat nestandardní kola nebo doplňky
      • malý výběr z několika základních typů

Tak to nebyli v Hradci Králové u Vojtěcha Kulhánka, tam by viděli výběr všech normálních značek a žádné hypermarketové.

0 0
      • Pekáček  

Zrovna s Kulhánkem mám velmi negativní zkušenost. Roky jsem tam nakupoval, dokonce jsem dostal zákaznickou kartu na 10% slevu. Všechno fajn až do první reklamace. A šmytec.

0 0
        • miťo  

che che chééé, tak to tu rozepis Pekoune :oP

0 0
          • Pekáček  

To je na dlouhý povídání, krom toho už jsem to tu asi i psal. Reklamace vady na kůži sedla Rolls, takový boule, nevšiml jsem si toho při nákupu. Prostě seriózní obchodníci dokud něco nereklamuješ. Kámošovi podruhý praskla Merida a měli plnou hubu keců že doufaj že už je to naposled.

0 0
    • Kubik  

Obsahem a odbornosti stejne hodnotne jak „test“ Author Traction i kdyz ten byl vyzivnejsi :o)…

0 0
    • MF  

Toto citat skorej! Mohol som sa vyhnut chybnej kupe uz dvoch MTB! A to mam TESCO kusok od domu.

0 0
      • Páník  

Pekna reklama. Nedavno jsem videl v jednom takovem hypermarketu celopero sjezdovy special s dvokorunkovou vidli a kotoucovkama za necelych 10.000,–…no neber to:)))

0 0
        • senožrout  

No, já bych řekl, že v supermarketech jsem viděl kola za dost drahý peníze v porovnání s jejich skutečnou, reálnou kvalitou a hodnotou. To se tedy musím speciálek zastat… Několikrát jsem se zastavil a říkal si, že takovej šunt za takový prachy koupí jedině mamlas. Napadá mne příměr. Kdo čtete časopis Computer, tak v jednom z posledních čísel psali o tom, jaký počítač si může v supermarketu koupit. Jako perla tam byl uveden Celeron snad na 800Mhz, a dvacítkou diskem, 128MBMB operační paměti, integrovanou grafikou, linuxem atd., no samé parametry tak 4 roky, 5 let zpět za nějakých 23kkč. Obrovská cedule, jaká je to „bomba“ a ten počítač tam vydržel týden…Jak vidět, blb který koupí se vždycky najde. Čili tak nějak bych viděl i ty kola…

0 0
          • sportovni_biker  

20 giga nebo 20 tera disk? :-) Pak by ta cena byla odpovídala :-))))))

0 0
          • Tomcat  

Náhodou u nás v jednom krámku v supermarketu mají repasovaný notebook IBM s Pentium II za 9000,– , ale myslím že blbejch nebo neinformovanajch lidí je dost. Například fůra televizí co se hlubí podporou HDTV , ikdyž nemají HDTV konektor ani HDTV rozlišení. No je toho prostě dost. je to v každém odvětví, někdy to je vidět víc někdy míň.

0 0
            • senožrout  

No, ale to HDTV přece platí. Je to přece Hodně Drahá TV. :-). Pokrok je třeba dávkovat po kouskách¨, co tě nemá. Tak nejdřív alespoň ten název. Pak přibude konektor no a ve třetí vlně i podpora rozlišení. Proč by si lidi měli kupovat jednu televizi, když si můžou postupně koupit tři, né? Je třeba aby vyýrobní pásy běžely, lidi měli práci, stát daně… :-).

0 0
              • Tomcat  

// Hodně Drahá TV // aha já zapoměl ;-)

0 0
                • Mustafa  

Osobne jsem zkousel plazmu Pioneera 436 pres Scart a konektor pro HDTV a rozdil nebyl videt.Takze s konektorem pro HDTV to asi nebude tak horky.A dulezitejsi nez rozliseni bude asi platforma.Vez,ze na 106cm plazme s rozlisenim 1024 je obraz rozhodne lepsi nez 80cm LCD s 1366.Mozna je ale problem v tom ze srovnavam nesrovnatelne resp.Pioneer 436 vs. Sony Bravia.

0 0
    • speedy gonzales  

„Před prvním nákupem po internetu“… zakon cislo pet pri nakupu po internetu: ---pockejte si na slevu---

:-)))

0 0
    • RapMan  

„pod pojmem speciální představit každé šicí stroje – kola na rohu“

:)) pokud si dobre vzpominam, tak v Pribrami v podstate nejvetsi prodejne s kolama v Uranu se driv prodavaly sici stroje… nebo se pletu?

0 0
    • goofy  

LoL LoL LoL… :oD Musim se jenom smat. Stacilo mi asi prvnich 7 vet, a ted prez slzy ani nevidim na klavesnici… :oD Pokud víte, co chcete, a navíc se pohybujete ve střední a vyšší střední cenové hladině, jste v hypermarketu na správném místě.

0 0
    • Mamutt  

A proč já blbec všechny ty komponenty tak složitě objednávám? Stačilo jít a naoupit je s rohlíky. Už jsem se poučil, zítra to půjdu omrknout u nás v Hypernově :o)

0 0
      • Radek Broz  

Pokud vis co chces a poohlizis se spis po vyssi tride, neni co resit :D

0 0
        • Mamutt  

No podle toho článku jsem zřejmě příliš nenáročný, protože to, na čem jezdím, jsem v hypermarketu ještě neviděl. Jen lanka mají stejná :o)

0 0
    • Turbo  

Do nejprodávanější střední třídy promluvily hypermarketové řetězce. Za solidní ceny začaly prodávat solidní kola…

Tak tohle bych pasoval na nejhustší hlášku roku 2005!!!

Co vy na to?

0 0
      • Martyss  

„nejprodávanější střední třídy“......a to je jaká cenová hladina?:-)

0 0
        • wroum  

do 5000,–

0 0
          • Martyss  

To jako fakt nebo si děláš srandu?

0 0
          • Pavlis  

Neexistuje nekde prehled jak draha kola jsou u nas nejprodavanejsi? To by mela byt ta stredni trida ne?

0 0
            • Mamutt  

V krámcích co znám se toho prodá nejvíc za 10 – 15000 Tedy, třeba Programcycle se z uvedeného spektra vymyká, ale jinak to sedí :o)

0 0
    • lOlA  

to je ale kus blba! beztak nakej vykendovej jezdec:)))

0 0
      • pepek  

Vykendovej-au, au, kdo je teda blbec ?

0 0
        • Vojtas  

nechapu co kvuli tomu pravopisu vsichni tolik nadelate ;)

0 0
          • pepek  

Promiň, su ze staré školy, a toto mě fakt bolí.

0 0
            • Splinter  

Stará mladá, vadí mi to taky… Nevím ani proč.. Ale vadí… Aby nám ten češtin ešče chvílu vydržel..

0 0
          • pepek  

Taká slova vyzerajů opravdu ohavně a tak nějak nám kazí takú tu onú výtvarnou úroveň toho našeho Bikefora, hmm, že?

0 0
        • lOlA  

mno jo kdyz je nekdo diz tak proc si do nej nepichnout ze?ja kdyz to pisu tak si to neuvedomim chapes?tak pardon ze nejsem pan dokonalej!

0 0
    • alenzo  

Ten člověk, je naprostý dement a diletant co nedohlídne dál než na nejbližší market. Jak správně popsali předemnou, těď mu je market dobrý, ale kolo si mám pak seřídit v kamenném obchodě a díly též, dle jeho logiky však nebude kde, poněvadž když to udělají všichni a sednou na ty neseřízené herky, krámy končí. Chápal bych kdyby tento blábol psal novinářek z iheute, ale holt horydoly nakupují vše jen hypermarketech.

0 0
      • Pavlis  

Naopak. Vis kolik budou mit servisy zakazniku az se jim tam zacnou hrnout s temi verky na opravy?:)

0 0
    • jihra  

To psal nějaký idiot.

0 0
    • admxx  

Vsechno v tom clanku je pravda az na to, ze jsem jeste v hypermarketu NIKDY nevidel normalni kolo natoz kolo stredni tridy jak tam pisou. Takze kdyz neni vyrobek ok, vsechny ostatni vyhody postradaji smysl.

0 0
    • Eila  

zase se jednou citim jako uplnej burzoust:-D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.