mam rám na kterém byly původně kotoučovky tudíž postrádá čepy pro véčka. Existuje ňáké udělátko jak na tento rám namontovat v-čkový brzdy? Nezná někdo výrobce? Díky.
mam rám na kterém byly původně kotoučovky tudíž postrádá čepy pro véčka. Existuje ňáké udělátko jak na tento rám namontovat v-čkový brzdy? Nezná někdo výrobce? Díky.
kupsikotuce
máš nějakej extra super mega hyper důvod mít tam véčka?
Taktak, kup kotouče a buduj si image ;)
Nerad to priznavam, ale kotuce su fakt lepsie :) Teda pokial nie si honic.. Gramov. Inak nepoznam moznost, ako pripevnit vcka na ram, ktory na to nie je pripraveny. 1.si mysli, ze je to nemozne. 2. na to ten ram nemusi byt stavany (namahanie)
ja myslim ze nie je problem nejakym adapterov uchytit ten cap na trubku ramu … ale hmm …
Něco takového měl kdysi PELLS na karbonové MTB vidli, dvojkorunka a čepy tam byly jakoby na objímce. Vyztužit by se to dalo podkovou.
To dělá i Pace na RC29/31 http://www.pacecycles.com/product.asp?…
je to univerzalne alebo len na jeden typ bajku? lebo pochybujem ze vsetky ramy bez cepov maju tu trubku na ktoru sa to pripevnuje rovnaku. ozaj a aj ked tam das podkovu tak jak zamedzis aby sa to casom nezosunulo dolu(akoze po tej trubke)?
No urcite by som nemal strach, ze sa to posunie smerom dole. Ale pripada mi to byt celkom fuserske riesenie :)
jdi do kotoucu. nemel bys litovat ;-) kdyz nechces kotouce, tak cepy si nech navarit. u ceskeho malovyrobce. jiny zpusob me nenapada…
Teoreticky by sla udelat podkova,ktera by mela na koncich cepy na Vcka.Chytilo by se to za mustek spojujici vzpery zadni stavby.Jestli to vsak nekdo dela to nevim.Leda samodomo.Lepsi budou kotouce.Akorat budes muset dat oba dva,vypadalo by to desne.
To uz je lepsie riesenie. Avsak ako sa to uchycuje na vidlu?
Ale k tomuto cepy potrebujes,ne?Rek bych ze je to abypter pro 28"kola v 26" ramu.
Tohle slouzi k tomu, abys mohl pouzit silnicni kola na horaku. (ted jsem si i precetl popisek:) Videl jsem i adaptery na zadni stavbu s cepama na Vecka, ale uz je to par let. Jinak nechapu smysl tohohle pocinani. Urcite to neni vzhled, cena, hmotnost nebo ucinnnost tohohle reseni… takze debata hezka… nicmene asi opet k nicemu :)
co tym chces povedat:,,precetl sem si popisek??!"
po anglicky..
fajn, to ale vyzera inac, nez ten Mavic..
NEBO SE BUDEŠ MUSET SPOKOJIT POUZE S BRZDOU VPŘEDU, ALE ZA MOKRA PAK RADĚJ ZŮSTAŇ DOMA ;-)
Proc ? Ja pokud jsem jezdil normalni rafky jsem jakziv problem brzdit v mokru nemel.
No, ale vo to nejde. Šlo vo to, že když dostane smyk přední kolo je to trochu něco jinýho než zadní a když máš brzdu jenom vpředu a najedeš třeba na přechod, kde potřebuješ zabrzdit, taxe stane co ?
Teda za mokra, samozřejmě.
Mam ze to ze neco takoviho dela i Jagwire,ale myslim ze by lepsi byli kotouce jak na vzhled tak pro zadni stavbu kola
Kup si kotouče, tyhle udělátka musí vypadat na bajku minimálně úchylně…nehledě o spolehlivosti.
Cena takových udělátek bude minimálně podobná (ale spíš vyšší) než levnější kotoučovka i s nábojem … tzn. že rozumnější je co? ;-)