cavte
spozoroval som v trafike ze v novom vele je nejaky clanok o pociatkoch
mtb… no rozhodol som sa pre kupu dirtbikera…
takze… :)
moze mi niekto ten clanok zoskenovat tak aby ho slo precitat ?
dakujem
cavte
spozoroval som v trafike ze v novom vele je nejaky clanok o pociatkoch
mtb… no rozhodol som sa pre kupu dirtbikera…
takze… :)
moze mi niekto ten clanok zoskenovat tak aby ho slo precitat ?
dakujem
Nie, kup si svoje :-)
kup si svoje socko:-D
dalsie kilecko za casopis ?? :) si nemozem dovolit…
a zacni setrit na dalsi, je to na pokracovani :-)
hele a nechces mi ty oskenovat zajimave clanky z DB, nechce se mi to kupovat ;)
kludne, akurat ze nemam skener… ja chcem len ten jediny… som listoval v trafike vtom casopise.. jedina vec co ma zaujala bola ta historia mtb… :) chcem len ten jeden…
ja bych Ti to mohl zrealizovat. ale az pocatkem v ledna. (kolegyne ktera ovlada skener ma dovolenou).
A nikdo jinej to neumí nebo nemá klíče? Že ty jsi placen z veřejných peněz.
ono to je jinak: mame zde velkou kopirku. na ni se to zkopci a ulozi na server. pristup na server ma jen kolegyne (nahradni 2 nas v listopadu opustily). nene nepracuji ve verejne sfere ;-)
mne to nesuri… len by som sa rad dozvedel nieco viac… zauima ma to… raz som cosi cital v prilohe dennika SME.. ale bolo to len v skratke…
kolegyne je v praci :-) sorry za vlny. mas to v emailu ;-)
Dej to nekam na chvili na we, at si poctou i ostatni…
tam zas tak moc novy objevy z historie nejsou, vsechno co uz bylo tolikrat napsany… a fotky jsou i na webech
treba tenhle je hodne dobrej a rozvetvenej http://ourworld-top.cs.com/…bwelcome.htm
Parádní stránky, díky za odkaz :-)
bohuzel, web nevlastnim. sem, do fotek to pridat nelze. muzu to ale nekomu odeslat k zverejneni.
klidne mi to posli, mail je v profilu
hmmm, vskutku citatelne…esteze som si to Velo kupil, lebo takto by som sa nic nedozvedel :)
porid si brejle, nebo si v exploreru klikni na ten ctverecek vpravo dole, co ten obrazek roztahne na spravnou velikost
Nebo klini rovnou u Firefoxe a nehledej čudle, :-).
Bomba! To našli na stěně v Altamiře?:-)