http://zpravy.idnes.cz/zahranicni.asp?… zrovna jsme dneska dali par kilometru po silnici a uplne se mi udelalo spatne ......
http://zpravy.idnes.cz/zahranicni.asp?… zrovna jsme dneska dali par kilometru po silnici a uplne se mi udelalo spatne ......
skupina cyklistů na zledovatělé silnici … no comment
auto na zladovatelej ceste, no coment… ??
kdyz na tebe tak koukam..,vypadas na dospelyho chlapka.ale tohle napsat??na tvou hloupou reakci uplne staci pravidla silnicniho provozu,aby ti zavrela pusu.
Proc jako? Auta muzou?
no jo,ty to nechapes.. asfalt je pro motoristy.silnice,chodniky,vsechno.vidim to po cely praze.
To se mi jako snazis oponovat, i kdmyz jsem mel vyjimecne stejnej nazor jako ty?.o)
ne, jen nahani prispevky aby se doplazil za padlistu:)
Hmm, tak to se mame jeste na co tesit;-)
ne,tentokrat ne:-). a druhy misto mi staci.jsem na sebe hrdy..
nechci bejt hnusnej, ale čemu se sakra diví? to je jako když nějak vůl vyleze do hor a chová se jak debil a pak se celej svět diví, že chcípnul… když je někdo blbej tak to tak dopadne, lidi si prostě na sebe musej dávat bacha a přemejšlet…
kdyz vidim tvoje petadvaceti kilovy kolo tak ty nam mas o bezpecnosti pri jizde asi hodne co vypravet:-))
:o)
jo!kdyz jsem u tebe:-).musim ti rict,nefunguje ti ten www odkaz:-)
díky za upozornění, hned s tím něco udělám jakmile bude čas:-)
Podle ty fotky ta silnice vypada docela normalne, proste klasicky svih po silnici na zimaku napr. na jih od Brna…
fuj, uz sem se lekl ze si cekal krev apod. podle zacatku tveho prispevku ..... me dneska stacila ta rozervana srnka po ceste, pak prijedu domu a todle .........
pokud nekdo jezdi cilene na kole po silnici, tak musi pocitat s tim ze se neco takovyho muze stat. pravdepodobnost je relativne velka.
přesně… brousit štěchovickou je taky rozhodnutí něco za něco :)
myslim ze jezdit po stechovicky, ktera je siroka a relativne prehledna, je mnohem bezpecnejsi nez po nekterejch okreskach nebo treba stary plzensky atd., pres den tam ani neni takovej provoz.Ale sama bych na ni nevyjela.
proc bys tam sama nevjela? on je nejakej rozdil v tom, kdyz te nekdo smete samotnou nebo ve dvojici? :-) kdysi davno za davli nejakej magor treba sundal cely celo sobotniho baliku od mostu :-)
jasne,ale vic cyklistu je lip videt,ne?
Treba dva za sebou? (vedle by snad jezdit ani nemeli)
tak o tý bezpečnosti štěchovický asi nejenom mne sotva přesvědčíš:-/
mam tuhle trasu autem projetou snad tisickrat a muzu ti rict ze lidi jako muj otec(vynikajici ridit,skoro by se dalo rict ze by to natrel kdejakymu ridici WRC:-)) a predjizdi tam bezne treba 10 aut najednou ve skopku kterej tahne 120km/h tak se pak asi potrebuje nekam zase vejit.. no jeste aby tam byl nejakej cyklista..
zavodit sa ma na zavodoch
Jasně, každej kdo se narodí musí počítat s tím, že jednou umře!
Skupinka cyklistů ve walesu trénovala a nějakej blbej řidič to do nich
napral. Ve walesu a náledí, to už je asi doměnka novináře pod dojmem
naší kruté zimy. Na ostrovech snad ani nevědí co to náledí je.
Hezký, ale …
nebo i takhle :) http://www.wepsite.de/…er600pix.jpg
To je ono …, tak jsem to myslel !