Prosím, máte někdo vyzkoušenou pružinárnu kde se dá objednat podle vzorku tvrdá-měká pružina do vidle?
Prosím, máte někdo vyzkoušenou pružinárnu kde se dá objednat podle vzorku tvrdá-měká pružina do vidle?
Díky, to jsem samozřejmě vyhledal a četl. Nějaké nové zkušenosti?
Tam je toho urcite vic. Se to probiralo nekolikrat. To byl jen priklad :)
Díky, mě to našlo snad 200 odkazů. To se nedá všechno pročítat. Některé jsem poslal do tisku… Tak jsem myslel zda někdo neřešil teď něco a konkrétně mi pošle název pružinárny. Dají se hledat i na netu, je jich spousta. Ale třeba už někde právě ty pružiny do vidle dělali a budou vědět o čem mluvím. Tak ušetřím vysvětlování a čas. I kvalita bude lepší než začít někde od začátku vysvětlovat co je to kolo, co vidla…Díky..
zdarec,tak s výrobou pružin máme (jako krutor)dost,bohužel vetšinou neblahých zkušeností-problém je hlavně s velkejma do tlumiče,ale ty menší do vidle jsou celkem v poho-co se týče tvrdosti,snad každej kdo pružiny vyrábí,má program podle kterýho ti to spočítá,bude po tobě ale chtít v procentech,o kolik to chceš tvrdší nebo měkkčí-možnosti:p.Čermák-ve zlatých stránkách Modřice,p.Klouda-tel:603801982-a nejlepší,kde nám konečně vyrobili i slušnou velkou pružinu(do Hrotora)nevím název firmy,ale je to ve Velké nad Veličkou-zlate stranky…
Díky už jsem do Modřic volal. Zdají se seriozní a v obraze. Chtěl jsem to na pčkání ale to nejde. Jenom test prý trvá 4 hodiny a navíc tepelná úprava. No to s tou životností není dobrá zpráva. Ale dát za novou 690,– to se mi zdá velmi ale velmi předražené. Tak až pojedu do Modřic tak se tam stavím. Díky
Většinou hodně negativní. Nechával jsem si dělat pružiny do vidle a pokaždé *******. Blbej postup = rychlá únava. Prostě bláto. Samozřejmě, všichni to počítali.:(