co myslite ma cenu kupovat tohle kolo? chci neco s cim se nenadru na dlouhy vyjizdce ale aby to i v terenu neco zvladlo a v cenovy hladine max. 35 tis., nebo treba nejlevnejsi giant trance? a ciste XC full nechci
co myslite ma cenu kupovat tohle kolo? chci neco s cim se nenadru na dlouhy vyjizdce ale aby to i v terenu neco zvladlo a v cenovy hladine max. 35 tis., nebo treba nejlevnejsi giant trance? a ciste XC full nechci
Goust se mi libi…taky to osazeni je o tridu lepsi nez u Giantu…za stejny penize
ted sem nasel ze recenze byla v Cykloservis, č. 16/2005 … nemohl byste to nekdo naskenovat nebo aspon napsat jak to v testu dopadlu?
tu recenzi bych neresil- v cykloservisu stejne dopadnou vsechny biky nejlip:) takze co by ses dozvedel?;
Vidlice,brzdy,prevody…tam neni co resit (oproti trance 4),akorat ten ram muze bejt rozdil…a jestli praska,to ti v recenzi nenapisou
tak tu je ta recenzia:> http://www.sterba-kola.cz/…_asx5100.php?…
to je ale model 2005…2006-ky maji prepracovanej ram
myslis k lepsimu? jezdis tenhle bike nebo mas o nem nejaky blizsi info?
nejezdim,ale premyslim o ASX 4900…porovnaval jsem ho s jinyma znackama a ve srovnatelny cenovy hladine jsou na tom Ghosty docela dobre (co se tyce vybaveni). Bohuzel o tom novym ramu taky nic moc nevim,takze budu cekat na neci osobní zkusenosti a hlavne na slevy:)
to dole je pro tebe blbe sem zaradil
na slevy na modely 06? to budes cekat jak na repu do pristi zimy ne?
a to jeste kdovi jestli budou prachy:)…zatim mam HT,ale full je full
mě se teda moc líbí, pokud bych vybíral komplet full v téhle relaci, tak by to byl jeden z favoritů, rám je poctivý 4čep a výbava hodně vyvážená, nevídím výraznější slabinu, navíc se mi i hodně líbí designově a moc jich po republice taky jezdit nebude. Prostě samá pozitiva a sociální jistoty :o)))))))
Možná snad tlumič, ale určitě by tam nedali totální shit, Float by určitě potěšil víc ;)
Já X-Fusiona jezdil (O2 na Fujine Lite-3) a pohoda… za dva roky s ním nebyl jedinej problem…