Hledal jsem i v historii a moc jsem toho nenašel, tak se ptám, jak správně sjíždět na MTB kopce (lesy, šotolinu…) Jestli má být zadek za sedlem…no prostě co neefektivněji. Díky.
Hledal jsem i v historii a moc jsem toho nenašel, tak se ptám, jak správně sjíždět na MTB kopce (lesy, šotolinu…) Jestli má být zadek za sedlem…no prostě co neefektivněji. Díky.
si nehledal dost dukladne- byl tu na to jeden specialni thread- a konecny verdikt?: se ucit, se ucit, se ucit…:o))
No tak to je jasné, že se to musí postupně učit, ale potřebuju nějakých pár rad pro začátek.
a zrovna ty byly v tom threadu(neco jako „posed ve sjezdu“, nebo tak nejak..)
Se snažím to najít, nevíš jak se to jmenovalo?
sem myslel, ze kdyz uz umis zakladat thready a odpovidat, ze umis i cist, ale zjevne to neni podminkou…;)
To jsme se ještě ve škole neučili no :-)
jenom kdybys nekecal, cist se uci uz nekdy na zacatku, to nas zase netahej za nos ;)
no jo, ale když něco na začátku nepochopíš, tak se to s tebou táhne až do konce
to sou jenom výmluvy ;)
Takhle přes forum se to špatně dokazuje no :-(
no já mysli že kdybys neumel cist tak se semnou takle nedohadujes :D
:-))))
http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… stacilo zadat sjezd do vyhledavani :))
Díky moc, to jsem hledal
ale nenasel:-P
No tak nějak :-)
Prekvapive:o)
Kdyz se chces sjizdet na MTB, tvoje vec. Kazdej to rad jinde. BTW proc zrovna MTB?
:o)
lepsi je sjizdet na trave ;-)
to mas tezky.. proste jedes z kopce a rikas si,hele asi prepadnu kdyz budu takhle blbe stat..,tak se asi hnu trochu dozadu. ale nakonec je ti to stejne k nicemu,protoze stejne vetsinou uz mas namireno na nejblizsi strom kterymu se uz nevyhnes:-)
každopádně ŠUSEM
Jak sjíždět kopce? Bez pudu sebezáchovy :o) Jinak se budeš bát, pokedeš pomalu, budeš si myslet že spadneš … a spadneš. To máš to samý jako si to rozmyslet na hraně skoku, taky pozdě :o)
… stejně tady všichni chcípnem …
Trocha optimismu nakonec :-)