Chcem sa ta spytat jak je to s tuhostou toho nixona ked ho mas bez pevnej osi? Vozis ho na plny zdvih?
Chcem sa ta spytat jak je to s tuhostou toho nixona ked ho mas bez pevnej osi? Vozis ho na plny zdvih?
na plný zdvih ho vozím celkem vyjímečně(hlavně ve sjezdech), normálně na XC tak na těch 135 mm, kvůli geometrii. s tuhostí je to v pohodě(na XC), vůbec se nekroutí a vždycky zatočím, kam chci. taky ale svýho Nixona v rámci možností šetřim, tak si to přeber:-)
Na tom accku to bolo prilis vysoke ked si mal plny zdvih? citil si to nejak? Chcem tam mat 203 kotuc tak neviem:-/
jezdit se s tím v pohodě normálně dalo, jen v prudších výjezdech je to znát. sám jsem nevěřil, jak moc dělá s geometrií a citlivostí vidle každý cm. s tím kotoučem nevím, já osobně jsem jinej než 160 nejezdil, ale na 205 bych šel asi raději do pevný osy
dik:)
Dle meho skromneho nazoru je Nixon na ACcko s plnyma 145mm moc vysoky na vyjezdy…na zbytek je ok…
Stejne neni nad Leftynu:D
Leftyna se mi vubec nelibi… Kupovat si hned rozbitou vidlu za nekrestanske penize? ;o)
Treba u ni jednou nakonec skoncime vsichni..ze :)…
Jen počkej, Zající!