chci vidlici nejlépe s nastavitelným zdvihem od-do bytelnou atd.cena nerozhoduje poraďte prosím!
chci vidlici nejlépe s nastavitelným zdvihem od-do bytelnou atd.cena nerozhoduje poraďte prosím!
s nastavitelnym zdvihem od 60 do 100 nebo od kvetna do rijna? nebo jak vlastne?
tak s tou cenou by mě to fakt zajímalo, chtěl bych vědět, jak by se ti líbily kousky kolme 60–70 tisíc, to by tě ten optimismus přešel :)
od 90 výše cena do 20000 o.k?
takze rozhoduje. Za to neporidis ani poradnou s pevnym zdvihem… natoz stavitelnou.
ale jo…
Tak nejakou levnou ZOOM
To jsou ty s transfokatorem. To chce ;)
dyt to zikam :) nastavitelnou, bytelnou…
37mm vnitrni nohy… mozna vic.
to uz jak si kdo nastavi
Vidlice od vyroby nastavena na rezim „parkovani“.
prava ocel!
cista ocel bez prisad :)
takovou neznam…;)
promin,napad jsem te v prvni pulhodine hajeni:)
to nevadi, stejne to je nasazenej provokater :-)
zatim akorat tlachate a skutek utek
Ze se neshodneme na vyberu my, to je normalni, ale ze se nedokazes shodnout ani ty co vlastne chces…
Vitej na B-F
ale mas pravdu ted tady utikal:)
Pokud chces pouzivat b-f, tak se s tim musis smirit, ze ne vzdy se dozvis to, co potrebujes.
zvlast kdyz se zeptas tak blbe, ze na to poradne odpovedet nejde :-)
což se stává velmi často… :-)
nebouj neni on se jen tak tvari
Ze by sme zavedli pravidlo prvnich 5 minut ze nikdo nesmi vpalit hlasku: hledej v historii nebo ho brutalne urazit :-)
to nevydrzim!!:)
FOX, ale netusim model ani ceny. :-)
fox talas rlc a dál?
A ted si dame deli… nevim jestli ti to doshlo, ale furt si eshte nenapsal na co to chcesh pouzivat…
mám hardtail s hone kromě brzd ty sou deore hydraulicky s xt kotoučema jezdim většinou lesní pasáže dost technický
takze trial. To bude stacit pevna. Do 20000 by ses mohl vlezt i s lepsim kouskem.
ty me dostavas :DDD
jo, jo.. ked tak ma kotaktuj, poradim ti nejake modelky
Napis na co presne ho ptrebujes. obcas se hodi na jakej ram, styl jizdy, vahu jezdce atd. Informaci je na tohle potreba dosti.
FOX Talas XTT Manitou Minute 4
RS boxxer RIDE
Nevyhovuje jednomu ze zadani.
tych 20tis? nezadal menu, v ktorej komunikuje.
JARIN; JARIN; JARIN!!!!!!!!
trek6500
:-D
Ja porad rikam, ze vidlice je nejdulezitejsi soucast kola :)
a neni tech 20.000 trochu malo Antone Pavlovici? co tam mas teraz za vidlu?
patrne nejakou mene kvalitni
rock shox pilot c ta je shit
myslis, ze vyuzijes zmenu zdvihu? zvacsi sa Ti tym moznost vyberu, ak upustis od tejto „vymozenosti“
ty si chces koupit vidlici v cene celyho svyho kola?hmm… ty budes stejnej fajnsmekr jako ten s tractionem a vanillou:-)
poradna vidle snad zustane !nebo ne?
rok,dva…:-)
a vanilla je na sjezdy a enduro bez nastaveni zdvihu
uff – pomaly s tymito sudmi tak sa zorientuj sam, co vlastne potrebujes a chces. ake narocne su tvoje „technicke pasaze“. bol som s niekolkymi ludmi z BF parkrat a az pri nich som zistil, ze som jazdil nula cela prt obtiaznost, napriek mojmu presvedceniu, ze som cool drsny :-) osobne by som vyberal nasledovne
a jsme zase u Talas RLC
tam je zdvih na 6× skor to vidim na minute#4
co třeba Nixon?osobně jsem vždycky odsuzoval vzduchovku jen na xc,ale ten Nixon chodí fantasticky,navíc zdvih je plynule nastavitelný a tvrdost se nemění
napriklad, ale na tom treku to bude ako past na oko
na tom treku bude kazda lepsi vidle jak pest na oko :-)
Odněkud se s vylepšováním začít musí. :)
Nixon je fajn, ale vakla se i novej. To mi docela vadilo :(
no viděl jsem dva a oba ok… asi máš blbej kus :)
muj jako novej taky uplně v poho…ne že bych si ho nechal ale byl ok
No ja nevim, jak Nixon tak Black co jsem zkusil meli stejny problem. Mozna to neni vakl, ale tak mi to pripadalo :) Jednoduse bych se na tom bal jezdit :)
co s tema kolama porad delate? ze vy na nich jezdite? :-)
hej, ked chces prudit aspon si zisti presne informacie. vanilla a versus :D okrem toho neviem co sa ti nepaci, pevnak ako pevnak… ;)
hehe:-).jsem taky nemusel mluvit o tobe ne?:-)). je to vec nazoru,ale zrovna ja jsem na tvoje kolo nevericne koukal a rikal si:NE,to ne,to se mi zda..:-O. :-D
hmm, pochybujem ze sa tu nasiel dalsi sialenec co hodil na authora vanillu tak z toho usudzujem ;) jo, a nezda, je to pravda. btw nie si jediny co ziral :D
kup vidlu za 10 fikov a zbytok preinvestuj do upgradeu biku.
up gradoval sem teď chybí mi vidle
uz mas vsetko od HOPE? :-D vid vyssie
jen brzdy ne
Asi bych uvazoval i o zmene ramu, na nejaky vic strizeny k Enduru. Prece jenom pokud chcesh vyzshi zdvih by to u toho Treku vypadalo divne…
hope a hone je trosku rozdil :)
Manitou NIXON
pocuvaj padlistu… on vie o com hovori…
jo, padlista ma vzdy schovanu uzitocnu a neocenitelnu radu. vzdy :o)
No, ved prave! Velmi casto ju ma schovanu.
Podle rámu – slušně by tam pasovala Reba, na lepší bych ani nepomýšlel. Ale nastavitelný zdvih je sračička dobrá do garáže a na hraní před domem. Pro ježdění je cennější lock, pokud vidli chceš nechat citlivou.
Vezmi pike…vyhovuje tomu co si popisal.A pokial viem, nieje tak vysoka ako nixon;)
jo pike je super vidle ale na tohodle bika…spis bych vzal rebu nebo relevationa
Tak a mame tu 55. prispevek, a nikdo se zas nic nedovedel… Klasicky bike-foracky thread… :o)
člověk kterej se ptá a ani neví vlastně na co se ptá si nezaslouží vědět odpověd
Jak muze vedet odpoved, kdyz nevi na co se pta? To neni logicky :)
42
:-D
To jo, ja jen, ze tu zas fshichni tlachaji a vubec nevi o cem… :o) Asi by fakt chtelo udelat ten chat, bo uz ted neco najit v historii zacina byt umeni…
kua som mu napisal dost vzhladom na to, ze nespecifikoval ani prd :-D
marzocchi jednu z nich bych vybral.. a budes spoko..
Marzocchi marathon sl , MX pro race
http://www.mtbr.com/…_78218.shtml tak když ta cena nerozhoduje :) ale stránky výrobce neznám, každopádně je to unikátní kousek…
http://www.use1.com a u nás: http://www.maxcursor.cz cena není tak strašná, jak by se mohlo zdát.
vím že to není zas tak palba, ale za experiment to je dost :)
Stejně by mu to morálně zastaralo dřív, než by ji opotřeboval… :o)
a navíc bych se vysral na laciný pózy jako cena nerozhoduej a začal radši pořádně jezdit… Reba, Talas, Minuta, maratonka… výběr je a
…výběr je a navíc o pěníze mu jde přece především, jsem si říkal, že jen blafuje, člověk mu chce poradit a pak zjistí, že nenajde v prasátku ani 50 tisíc na vidlici :)))))
USE, Risse, WhiteBrothers, FOES, PACE, AMP, Lefty
heh, některý ty slova se čtou hezky, ale zatím zůstavají jen v oblasti snů:-)
Když je budeš dost hlasitě vykřikovat ze spaní, třeba ti něco z toho koupí, abys už dal po nocích pokoj :o)
tuhle metodu sem ještě radši nezkoušel:-) bojím se, že bych dostal paličkou na maso mezi oči:-D
nahodou WhiteBrothers sem měl. Škoda, že pokud se opotřebujou gufera a těsnění je v ČR neopravitelná :-(
Jako kdybys to zkousel :)
Jo zkousem a sehnal ;-) jenze cena byla stejna jak „nova“ DroppOff, no nato sem se vykaslal. Takze se m ji vratil (vratil ji bracha i se zbyytkem)
nejde sehnat ani v obchode s guferami , pripadne v nejakem je objednat na zakazku (vyrobit) ?
ano nějak vždycky vopravit jde všechno , otázka jestli to nějak, když nesečteš, není dráž než novější ze problémů, nebo novější ;-)
Divam se na manual jedne z tech vidlic a vidim, ze skutecne existuje nekdo, kdo dela negativku jako nastavitelnou pruzinu. Chjo … proc , proc, proc to nemuzou delat vsichni :(
Prijebana otazka:
Kedze tieto tri body povazujem za dost podstatne pri vybere vidli a ty si ich nenapisal tak odomna necakaj nejaku rozumnu odpoved, myslim ze radsej ani od nikoho…bodka
Leftynu… ;) kdyz cena nerozhoduje… ;) (ovšem jak jí dostaneš do rámu do už je druhá věc:) )
Vsechno jde.
Když se…
Tak pro co jsi se nakonec rozhodl? :)
rád bych talas ,ale je drahej 22klacku nebo marzocchi marathon sl 2 recon reba nevim co na trek 6500
Talas bez locku
To je situace!
Ja bych bral tu marzocchi .. pouzil jsem tez marzocchi drive na Trek 6700