jenom by mne zajímalo jestli se do vidlic dá nalít cokoliv a nebo něco extra.ceny originál olejů jsou hodně nadsazené.problém bude asi aby všechny oleje zkouslo těsnění.
jenom by mne zajímalo jestli se do vidlic dá nalít cokoliv a nebo něco extra.ceny originál olejů jsou hodně nadsazené.problém bude asi aby všechny oleje zkouslo těsnění.
Ja mam v Marzocchi Z5 2001 motorkovy olej Castrol (tusim SAE 5 viskozita), balenie tak na 4–5 vymen za menej ako 200 Sk (ak sa dobre pamatam). Tesnenia drzia :-)
To uz se tady resilo. Ja pouzivam momentalne Motorex a az mi dojde zkusim Denicol.
Uplne cokoliv ne (i kdyz znamy ze servisu mi rikali, ze tam nedko vazne nalil ritovaci olej:o) ) Ale u oleju urcenejch do vidlic na znacku hledet nemusis (mam ted Denicol)
„fritovaci“ samozrejme ;-)
já bych teda na značku hleděl, teď mám v drop-offce olej Selenia 7,5W a dost to pění a špatně tlumí… tak mám v zásobě i Motorex a uvidíme co to udělá…
Hehe taky sem se na to tady nedavno ptal ;) Pak sem zasel do kseftu a chtel sem taky nakej olej a on at se stavim s klaskou ze mi odleje! :D Jo a jeli tam Denicol, Motorex a samozrejme Castrol… Problem je tam hodne s tou pěnivostí, ale to by si tyhle oleje k tomu urceny snad nemeli dovolit!
tak už asi měsíc vozím ve vidli ten motorex a moje poznatky sou asi takový, že to sice už tolik nepění a tlumí to víc, ale zase se mi zdá, že to hůř maže, vidle se o poznání víc přidrhává při stlačení na místě… i při jízdě je ten větší moment odtržení z klidu víc poznat.. tak nevím, možná zkusím zainvestovat do origoš marzocchi oleje, i když se mi teda nechce… :-/
nechci vypadat jako idiot,ale asi někdo používá můj nick.já jsem se na to fakt neptal.