Neznáte někdo nějaký samostatný manometr (= nikoliv součást pumpy) kompatibilní s galuskovým ventilkem?
Neznáte někdo nějaký samostatný manometr (= nikoliv součást pumpy) kompatibilní s galuskovým ventilkem?
to neznám, ale znám redukci galuskový-autoventilek za +/- 15kč v každém dobrém cyklokšeftě
Ten ti ale pri mereni samostatnym meracem myslim nepomuze.
aha to je pravda, ten trn nedošáhne na ten ventil… tak to sorry je to tím pondělkem :-(
Ale napadlo mne, ze ten trn by se snad dal predlouzit. Ale pak by to zas ten vzduch utikal :(
ak chces zmerat tlak tak ten vzduch musi utiect do manometra
Ale nesmie utekat pri odsroubovavani, to je ten pravy problem. Cize, ak by bol dostatocne dlhy zavit na manometri, tak by to slo.
ano, Zefal, ma obe „diry“ :-)))) (auto i galuskovou…), pouzivam cca 2 roky, doporucil mi Mr.Kovar, nestor zdejsich i nepomlckovych polemik :-)))) Ze, Michale? :-)
A nepamatuješ si, prosím, kde jsi ho kupoval? V cykloobchodu, nebo nějaké mototechně? Případně nevede ho nějaký WWW obchod?
pamatuju, v Praze na Karlaku :-))))
A ještě naposled – předpokládám správně, že jde o model Zefal, TWIN GRAPH 655 ? http://www.kastar.cz/…PH%20655.jpg
Bingo :-)
ano, Zefal, ma obe „diry“ :-)))) (auto i galuskovou…), pouzivam cca 2 roky, doporucil mi Mr.Kovar, nestor zdejsich i nepomlckovych polemik :-)))) Ze, Michale? :-)
ano je to tak, bez polemik, zakopovych valek a ostrem vyjasnovani si nazoru by to tady byla nuda, ne?
no jo, dyt to ber jako pochvalu :-))))
Je to pribalene k dusim Schwalbe. Koupil jsem to pred cca mesicem na Palacaku.
tech uz mam doma taky hromadku a moc se toho namerit neda… :(
Ja to mam jako nouzovku kdyz jsem venku – kdyz uz to k tem dusim davaji. Doma mam merak na pumpe.
Ja jsem nejake koupil – XXlight a nic krome dusi tam nebylo.