kedze som nenasiel v archive nic tak sa spitam co si myslite o vidlici dvojkorunke 140mm RST mozzo ? kolko stoji a kde sa da zohnat vdaka za vase vicerpavajuce odpovede
kedze som nenasiel v archive nic tak sa spitam co si myslite o vidlici dvojkorunke 140mm RST mozzo ? kolko stoji a kde sa da zohnat vdaka za vase vicerpavajuce odpovede
http://www.sterba-kola.cz/…sl210503.php?… tu sa da vidiet
to nikto nepozna MOZZO ????
Znám ,ale ty ne ;-) Jelikož sem relikt z bajkerskýho pravěku. Znám tři Mozza. Byli vydlice RST který měly v názvu Mozzo Pak odnož RST a to RST Mozzo USA. Teďka samostatné Thaywanské Mozzo.
Štěrba o tom moc neřekne( plácá nesmysly, radši by se měl držet silniče) . Ale na to Spešlu to není RST, ale jen Mozzo . Link na výrobce sem ztratil ,ale uvedenou vidli má v jenokorunkový (135mm zdvihu) verzi brácha ,docela kope , je těžká a praskla už v ní pruřina. Náhradní díly nejsou. Manuál na servis neni( neštěstí to je jednoduchý). Tak si to domysly. Takovej jednokorunkovej Sherman, DJ , nebo Z1 ti udělá mnohe víc práce ikdyž bude dražší.
Na kole jezdim asi tak dlouho jako ty, mozna spis deel, ale MOZZO neznam zadny. Znam MOZO. To zase jo.
A jeste teda k tomu tematu: Tvuj bracha jezdi sice jednokorunkovy Mozo, ale tim veskera podobnost s touhle vidlici konci. Ta dvoukorunka ma vyssi zdvih, tenci nohy, olejove tlumeni a o korunku vic :)
No stím Moze a Mozzem se to hezky plete a tak často se to píše s Z i se ZZ. Ta stará RST se psala určitě s ZZ. Jinak ta vidle (model 02) je podobná až moc, je to s..peciální nanic. A ta korunka navíc ji nezachrání.
U nás je prodáva http://www.paul-lange.cz takže na slovenský Lange je bude prodávat taky. Ale jestli sem dováži i tenhle konkrétní model, to netuším…
ale ja zhanam presne to co je na tom bighite celkom sa mi pozdava vimenit tu akoze vazelinu za olej a mala by sa rozhybat podla toho co tam pise v tom clanku teoreticky by mohla byt lacna
ale ja zhanam presne to co je na tom bighite celkom sa mi pozdava vimenit tu akoze vazelinu za olej a mala by sa rozhybat podla toho co tam pise v tom clanku teoreticky by mohla byt lacna
Myslim, ze bazarova cena nove, sundane z bighita byla asi 5000,–
5000sk by som bol ochotny zanu dat viac ako 10 litrov urcite nie to sa samostatne nepredava neviem ju nikde najst na nete :-(
Hele nevěš hlavu ,není o co stát je to bláto. Vyhozený prachy i těch 5000Sk by bylo moc.
teraz jazdim RST Gila TL takze bola by urcite lepsia ako to co mam… najradsej jazdim zjazdy a skacem na FR trati ktoru staviam aj s kamaratom… mensie dropiky a uzke lavicky ktore su zakoncene dropikom a aj mensie polety tam mame myslim ze by bola premna az az.. boxxeru dorado monsteru by mi urcite netrebalo :-) no som rozhodnuty pre dvojkorunku takze to mozzo je ako usita na moj styl jazdenia chcem ju len zistit kde sa da splasit taka kraska :-)
hm a co takhle jednokorunkovýho DJ3, nebo kapánek dražší Junior T, no a nebo jestli se dá sehnat RS 461 DH, to byl držák
jj drzak to byl. Drzak predniho kola :)
nevideli ste niekto v shope tu vidlu ? alebo aspon neviete kde by sa dala kupit ? nejaky dovozca najlepsie na slovensko
Jestli opravdu myslis DH461, tak ji maj na www.author.cz, ale nemyslim, ze je to pro tebe dobra volba.
nemyslim 461DH ja myslim to mozzo RST asi bude najlepsie zamailovat sterbovi a spitat sa na samostatny predaj tej vidlice a aka je cena
jenom mě tak napadlo, říkla si že teď jezdíš gilu, což je jednokorunka, maš rám na dvojkorunku?, ja jen abys třeba neurval hlavu…
toho sa nebojim sice je to dost stary ram ale verim mu a tych 130mm mu neublizi ja ho mam z 3 ruky prv ho jazdil nejaky nemcur pretekar potom slovacisko ktori na tom jazdil DS a DH a teraz to jazdim ja ten predchadzajuci majitel tam mal nejaku macochu jednokorunku myslim ze dirt jumper mal tam dost zdvihu a jazdil vetsie sialenstva ako ja teraz ked tam mam tu gilu tak je ta hlava dost nisko na moj vkus tou mozzo RSTckom sa len geometria vylepsi
140mm!
U dvoukorunek nejde ani tak o to, ze jsou vyssi, ale spis o to, ze jsou pevnejsi v tech mistech a vsechno namahani prenaseji na ten ram. Ale nebal bych se toho. Teda snazim se jezdit na takovejch ramech, abych se toho nemusel bat :)
ja sa spolieham na to ze ten ram nebol najlacnejsi ako novy…:-) ja ho mam pomerne za lacno je to vlastne najvisia rada vo fulloch tej znacky tak dufam ze pocitali stym ze tam pojde aj poriadna vidla… a to RST mozzo je este daleko v mojich predstavach neviem kde ho kupit a za kolko… Sterba mi dajak neodpisuje
Zbav se uz toho RST. Je to jen MOZO a nebude to zadnej zazrak. Nejvyssi Checkerpig by si zaslouzil nejakou jinou vidly. Asi i uplne jinyho zamereni:)
padlista, len nezacni s tym ze checkerpigy su XC biky, lebo si od dumba vypocujes :-)
hele fakt bych se na to mozzo x5,5 vykašlal, ja sam teď doufam dostanu za maturu vidli s kotoučem :) a vybral sem si DJ3, jezdim tak nějak FR, nic extra a takovy aggres. xc, ale s tim bude asi konec, další kilo a půl navíc už bude moc. Fakt neni lepší třeba sherman :) nebo ten junior t? sice to bude o dost dražší, ale zase to bude fungovat a vydrží to
niekde na extrembajku som cital ze ta vidla stala 8 litrov v Kaktuse a ja by som zanu kludne tych 8000 dal
za šermena by som 18000sk nikdy nedal to uz radsej dosporit 3litre a kupit juniora T ale tych 8000 by sa dalo najst par uprav tej mozzo a bude dobre
sakra prisiel som nato ze sterbatomu asi fakt nerozumie to naozaj nieje RST MOZZO ale iba MOZO 5.5
BRAVO ;)
no ma tam kupodivu i lidi kteri tomu az tak moc nerozumi,na to jak je plati.
Gratuluju. To je dost :)