• emarco

Sorry za off topic. Chci pořídit novou bundu na snowboard, ale zároveň v ní chci chodit i po městě. Důležité info nejsem „skejťák“, takže moc nemusím bundy meatfly, horsefathers atp. Chtěl bych spíše technickou budnu s kvalitní membránou. Investuji do ní zhurba 6 tisíc, takže v této cenové relaci se dá po sezóně sehnat skoro všechno. Horkým favoritem je pro mě www.mill.cz/…s/technical/ www.highpoint.cz/index.php?…. Napište prosím, co máte vy za bundu a jak jste s ní spokojeni.

0 0
    • Pá-dlista1  

a nechtel bys radsi jezdit na lyzich?

0 0
      • mawerick  

lyže? ale neeee;) :D

0 0
      • R.1  

nebo XC na snoubrodru?

0 0
      • emarco  

Lyže mě moc nebaví… Vyjedeš nahoru na vleku a pokud možná co nejrychleji dolů a udělat u toho 3 carvingový oblouky. Snowboard je takovej víc o pohodě. Ale je to jenom můj názor. Bundu na board můžu ale použít i na lyže:-)

0 0
        • Pá-dlista1  

To je jasny, ta se hodi na vsechno, ale k cemu jsou ty bundy co si nadhodil… ?

0 0
          • emarco  

Někdo by řekl, že jsou na hovno.. ;-) Momentálně mám bundu Clomubia trickster parka – lyžařská. Ale jaksi se nedopatřením jíž dvakrát vyprala, takže její nepromokavost je na nule. Proto chci bundu s kvalitní membránou, aby něco vydržela.

0 0
        • norman  

Opravdu úžasnej postřeh rozdílu mezi lyžováním a snowboardingem, gratuluju. Něco podobnýho jsem ještě nečetl. Slyšels někdy třeba o freestylovejch nebo slopestylovejch lyžích nebo o freeridu? Nebo o tom jakej je rozdíl mezi hard a freestyle prknem? Kup si cokoli s membránou, na tom fakt prd záleží jestli je to Gelanots nebo Goráč. Já používal kolikrát klidně vaťák a nic se mi nestalo.

0 0
    • mawerick  

No nevím… já ¨mám na prkno bundu od Planetu a ta je dost civilní… zkus se podivat:) nedělají špatný věci… A pokud vyloženě trváš na některé z těhle dvou tak spíš tu první… Highpointy nemívaly ten nemslysl proti snehu a ten je docela důležitej:)

0 0
    • Manas  

Muzes zkusit Hannah.

0 0
      • emarco  

Hannah není špatnej, ale raději bych chtěl už pořádnou bundu s kvalitní membránou… Kamoš má hannah a moc toho nevydrží (nevím co má za model…)

0 0
        • R.1  

kamos moc nevydrzi? :)

0 0
          • emarco  

Moc toho nevyrdží! V sobotu si zlomil loketní i vřetení kost… Když se daří, tak se daří

0 0
    • poiko  

tady si určitě vybereš. je tu většina věcí na prkno: http://www.freeride.cz/…buyersguide/?…

0 0
      • emarco  

To znám, ale díky. Na tomto jsou věci pro snowboarďáky a stejně je tam půlka věcí, který se u nás nedají sehnat. To mě pěkně štve, něco si vyhlídnu a pak zjistím, že to u nás není k sehnání…

0 0
        • Pá-dlista1  

Kdezto ty jses vlastne kravatak na prkne ;)

0 0
          • emarco  

Přece jenom když to neumím, tak to musím dohnat tou kravatou…

0 0
            • poiko  

Jestli to neumíš, tak si nahoře tou kravatou zavaž oči a pust to dolů. Zažiješ pořádnej hukot a možná i pár flipů

0 0
        • poiko  

jj, peklo:) co nějaká North Face? S tim ostudu neuděláš. Hannah jsou sračky. V Highpointu budeš vypadat na prkně, minimálně, zvláštně. Zkus taky mrknout na Humi outdoor, typ Gekon

0 0
          • emarco  

North Face nezní špatně. Možná bych šel i do Schoeffelu. Ale Humi mně není moc sympatiský – na prkno takový divný…

0 0
            • poiko  

Tak to spíš ten Schoeffel vypadá blbě. Je to spíš pro lyžaře. Zkus projít obchody. U nas měli zlevněného Mammuta z Gore-texu za sedm. Nevim, co za typ, ale šel bych do něj, mít ty prachy a chtít je za to dát.

0 0
          • dieegoo  

sem nevedel, ze znacka bundy z tebe udela spravneho snowboardistu…

0 0
            • emarco  

Bohužel v dnešní době se skoro značka = kvalita.

0 0
            • Andrzej  

no je to z devadesati procent tak. ja sem nedavno kupoval bundu na lyze a do mesta (chtel sem, aby nevypadala moc lyzarsky) a ve snowboardovych obchodech to naprosto zasadne delili podle znacek a pokud chteli nabidnout nejakou jinou, nez zrovna tu na kterou sem ukazal, tak se uplne bazlive ptali, jestli muzou nabidnout i jinou znacku. a vubec to bylo nejake divne. a vysledek je ten, ze mam bundu ktera se mi moc libi, ma mit i spoustu metru vodniho sloupce, ale jit v tom nekam pesky do kopce, s batohem se skoro neda, a to je model bez zatepleni a spoustou „technickych detailu“. horolezecke bunde s upnutejsim strihem se proste nic nevyrovna(fun­kcnosti). vetsina snowboardistu jsou proste flakaci, kteri hlavne sedi na prdeli a chteji dobre vypadat. a jsou marketingem ovlivneni vic, nez treba cyklisti.

0 0
              • poiko  

No je teda fakt, že jsem si letos koupil bundu, která má mít voděodolnost 13 m a prodyšnost 24 m vodního spouce, ale kdyby neměla větrání v podpaží a na zádech, tak nic moc

0 0
    • emarco  

tahle taky není nejhorší www.freeride.cz/…buyersguide/?… tady píšou, že má jenom 10m vodní sloupec www.salebra.com/index.php?…. Čemu věřit?

0 0
      • poiko  

Podle Salebry je z materiálu Entrant V a ten má 10/10 a podle toho Freeridu.cz má být z materiálu Dermizax V3 a ten je 20/20. Babo raď!

0 0
      • poiko  

A ta tvoje Highpoint Kahiltna stojí 9 litrů, ne šest.

0 0
    • vili  

jestli mas na mysli nejakou membranovku tak se koukni tady www.bartsport.cz/vyprodeje tam vyprodeje od highpointu z gelanotsu atd za super ceny.

0 0
      • bolekkrutor  

Millku mám a žádnej vodvaz,pravda pamatuje už asi pět let,takže je možný,že se Pavel polepšil-tenkrát jsem ji vzal hlavně proto,že se znám s výrobcem,z čehož plynula ne nepoctatná sleva,ale už bych do ní nešel…

0 0
    • poiko  

Zkus přece jenom mrknout na tu Humi Geko. Měl jsem jí na sobě a je fakt super. I když na město vypadá možná až trochu moc sportovně. Ale to záleží dost na vkusu. http://www.humi.cz/…pts/str4.php?…

0 0
      • emarco  

Sympatex je určitě dobrej, o ten design by až tak moc nešlo. Ale je kratšího střihu a to není nejlepší a hlavně má integrovanou kapuci do límce. To jsem se už jednou napálil, takže teď jedině kapuci mimo bundu.

0 0
    • Paja  

Osobne mi prijde zbytecny a skoda tahat drahou membranovku po meste, hospodach apod.,kde stejne nepotrebujes jeji vlastnosti, jedna bunda neni ani levnejsi varianta.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.