Potřeboval bych sehnat dobrý střih na vestu nebo bundu s odepínacíma rukávama(není podmínkou). Nevíte někdo, kde se dá sehnat. Nenechával si někdo z vás taky ušít?
Potřeboval bych sehnat dobrý střih na vestu nebo bundu s odepínacíma rukávama(není podmínkou). Nevíte někdo, kde se dá sehnat. Nenechával si někdo z vás taky ušít?
mam staženej střih na zateplenej dres od sýkory,jestli ti to bude stačit,tak ti to můžu poslat mailem..
To budeš hodný. Mně jde hlavně o to jak to vyřešit kolem krku a jak dlouhý to udělat na zádech. Email mám v profilu. Tos stáhnul z jeho stránek?
Nemohl bys mi napsat odkaz na jeho stránky. Nějak to nemůžu najít.
Už jsem našel.
má tam střihy na všechno možný,ale ten dlouhej dres sem si musel nechat extra poslat..za chvilku to tam máš!!
Díky moc.
Problém. Jediné co se mi podařilo otevřít je obrázek s rozlišením 96×96. Navíc nějaká divná přípona cmx.
cmx je format Corelu
Aha. Tak teď jsem se pěkně ztrapnil. S Corelem jsem nikdy nedělal, ale mám doby tak nainstaluju a uvidím.
na tom neni nic trapnyho, ze neznas format CMX, on se taky zas tak moc nepouziva… pokud ovsem nejsi grafik, nebo tak neco :-)))
Ahoj Jimmy, pošli mi ho prosím taky (mail v profilu) Kdyby se ti to podařilo zároveň uložit i v jiném souboru, nepř JPG) tak budu rád za oba formáty.
Že by se tu vyvíjel nový trend šíjících bykerů? Mohl bych skusit začít kšeftovat se střihama:) Nevíte ale kde by se dala sehnat kvalitní prodišná látka bundu? (mám doma krejčovou).
tak jsem nakoukl… Jsou tam dobré ceny…
jde to
Jestli máš doma nějaké střihy tak proč to nehodíš do placu. Určitě by to hodně lidem bodlo.
Nechával jsem si ušít bundu s odepinatelnymi rukavy primo u Kalase. Model NoWind bundy: http://mujobchod.atlas.cz/…ategory.aspx?…
Chteli poslat primo rozmery, ale jistejsi se mi zdal postup, ze jsem vyzkousel velikost XXL a nechal si udelat rukavy a zada delsi o 7cm oproti XXL.
Jo, už v ní jezdím a sedí parádně. A odepinaci rukávy jsou hodně dobrá věc… .