Viete mi niekto poradit ci sadne brzdova packa HAYES HFX 9 ku packe prehadzovacke SHIMANO DEORE SL-M511(510)
Viete mi niekto poradit ci sadne brzdova packa HAYES HFX 9 ku packe prehadzovacke SHIMANO DEORE SL-M511(510)
Rekl bych ze jo,nemam odzkousene,ale je to celkem normalni kombinace.Treba se ozve nekdo kdo ma toto na kole.
no jestli je to celkem běžná kombinace nevim… já to nikde neviděl a příjde mi to divný…
Ono je jedno co je to za značku, rozhodující je poměr obvodu pístků u páky a třmene…
No ale o brzdove pace tu nebyla rec.To nac se ptal jsou bezny radici paky.
aha:o) ještě že tady není ta anketa o nejvíce zmateném uživateli…
tak jsem si to přečetl celé… tohle půjde určitě… kámoši to tak mají
taky sem si myslel, ze chces kombinovat brzdouvou paku a trmen… tohle urcite pujde
Ja to tak vozim (jestli to jsou teda lonsky Deorka to cislo:), takze bych rekl, ze jo. Ale radici packy bych snesl jiny. Moc mi nesednou, zlaty Alivka :/
Jo jo… Taky si nemuzu stezovat na Alivka. Fotrik i mati a vlastne skoro vsichni v okoli maji ty Deorecka, a vubec se mi nelibi. Ta packa na podrazeni je nejak moc vzadu, nebo ci ja vim, ale nesedi mi…
Jo este sem zapomnel napsat, ze sem to jezdil s HFX 9 pakama i s MAG pakama, a v pohode…