Mam nabidku na obe vidlice – je rozdil jen v zamykani na riditkach?…
Mam nabidku na obe vidlice – je rozdil jen v zamykani na riditkach?…
jo
Race nemá zámek vůbec a místo pružiny má takový podivný bazmek.
Race je výrazně lehčí (cca 1300g), má tlumení Pure de Lite – místo locku je na pravé noze další ventilek pro nastavení tlaku na hladinu oleje (ovlivní odtržení vidlice z klidu). Takové velmi zjednodušené SPV. Vozím ji s maximální spokojeností…
jj,taky ji asi vezmu…hlavne kvuli vaze…)
Dik za info…
Potvrdzujem slova Mamutta. Mam Race '03 a Pure Delite funguje ako jednoduche SPV, je ale dost roboty nastavit si vidlicu podla svojej chuti.Su tam 2 vzduchove komory + vzduch do oleja a regulacia odskoku v pravej nohe. Tot vsjo. Inak nepatri medzi medzi „najtuhsie vidlice“ :-))Na novy bike dam urcite nieco tuhsie.
Nazdar všetcia,
je to iba pokus, ale nemá náhodou niekto ztiahnuté logo resp. obrázok polepu vidlice rs sid 2006??
Ako píšem je to pokus ale pomohlo by mi to , lebo to nikde nemôžem nájsť. Myslím obrázok z netu, logo ok, aby som mohol tie polepy niekde dať vyrezať. ď
z manuálu by to nestačilo?
Vykopu tuhle tlející mrtvolu…:)
Našla by se nějaká dobrá duše se zkušenostmi se servisem a nastavenim Pure Delite tlumení?
Potřeboval bych info, kolik a jakého oleje tam patří (našel jsem si návod na stránkách RS, ale nějak mi to nefunguje) a jak by to mělo přesně fungovat.
Díky…:)
Nikdo nic?
Co nani nejde?
Napíšu ti na messenger…