coz takle dat nakej lehkej svih pomalym tempem rozzevlenej na celej den ? treba posazavskou ?
coz takle dat nakej lehkej svih pomalym tempem rozzevlenej na celej den ? treba posazavskou ?
Brdskej parní válec jen tak nezastavíš :))
what ???
Brdy pi*o!
:-)))
ja chci taky pi.o !!!
ale jo pivo taky :)
vyrazíme ne? Včera v noci jsem v potu tváře doskládal zimáka, ale ještě nemám hlavní proprietu a tou je přední blatník. a to bude problém :( vidle nemá dole volný krk navíc to je revers arch :/ to zas bude bastl
Kup si ten Topeak, co mam ja a Gung Ho, ten funguje aj s reverse archom, ak teda nemas 150mm zdvih :) A mozno aj tak.
můžu mít i obyč je to black 120 ale nechodí plnej – zatím plánuju měkčí pružiny – ale problém je že do krku zespod nic nedám – bohužel, je tam naletována výstuha. leda do tý výstuhy vyříznout závit nic jinýho mě nenapadá.
ten topeak jsem vozil loni, chtel jsem ho tam dát :/
Hele tak kam to bude? Brdy? Chce to detaily…
po zkouškovym panáčku, po zkouškovym…
v klidku pri zkouzkovym:)
tak uz se vik kde, kde a kam?
tak jak to zítra vidíte? už by to chtělo něco konkrétního…
ja to vidim tak, ze zejtra dopoledne nekam vyrazim, ale jeste nevim kam, ted v zime jsem jezdil vetsinou na Okor a potom dolu do Roztok…
pokud ráno najdu oblečení, kolo, camela tak budu v 10'30 pod baranďákem a dle nálady někam pojedu. pravděpodobně velmi pomalu jelikož jsem v rekonvalescentním stavu, respektivně jestli mě zahlédne můj plicař na kole, tak nebude potěšen :-) pokud věci potřebné nenajdu – přeci jenom jsem dva měsíce nebyl na kole, tak půjdu štípat dříví :-/
sem si teď přečet, že „Vítr bude řádit do zítřejšího odpoledne“, tak se obávám, že ráno lenost zvítězí nad lží a přetvářkou (že jako jsem tvrdej bajker8-) a nakonec se při převlíkání do cyklooblečení rozhodnu, že zůstanu doma…
jj, stejne jako ty, 10.30 pod barandakem a cil neznamy, uvidi se
nejde elektrina – potrebuju pomoct zene s detma, pojedu az odpolko nekam do voderadskejch bucin
taky dobrá výmluva 8-)))
já se nakonec asi někam vydám, jelikož tam zas tak moc nefučí…
12:OO palacak pred bikeranchem, cil ? traily :-)
prej traily…hospoda! :-)
u nas mela zavreno , takze jsem se opravdu dosoural do voderadskejch bucin pak projel udoli senbery – tolik blata tam nepamatuju :-/ jinak tam bylo hezky – spousta spadanyho listi und blato – priste mozna pojedu jako krysa potokem
Hele, ze ja vas potkal dole pod Brdama ve Vsenorech na asfaltce, ktera vede podel zel. trati..? Poznal jsem ale asi jen Blackyho..
jj pak tam byl GungHo, Darkson, Pendolino, Tomas001, a pendolinuv kámoš kterej na BF ale myslim není. To jsme zrovna mastili na obídek do Černošic, když nás ve Všenorech setřeli že maj zavřeno :/