Ahoj, co takhle dát nedlouhou vyjížďku především po Točné a jejím okolí?
Straz v 11:00 u Modřanského kina – v posledním podjezdu kolejí před Komořany na modřanské cyklostezce – odbočka cyklostezky do Krče a Libuše.
Ahoj, co takhle dát nedlouhou vyjížďku především po Točné a jejím okolí?
Straz v 11:00 u Modřanského kina – v posledním podjezdu kolejí před Komořany na modřanské cyklostezce – odbočka cyklostezky do Krče a Libuše.
Chtěl jsem jet, ale ještě jsem nezačal trénovat, příští týden jedu…!
ale jo :) napiš ráno na icq.
Jestli se zase vzbudim 25 minut před startem, tak nevim nevim;)
Přidám se a kdyby se někomu chtělo jet od Barranďáku, budu asi v 10:45 pod Barranďákem na cyklostezce na branické straně
skoda ze to neni za tyden, to uz budu mit nejakyho bajka, navic uz snad budu zdravej :-)
A kdo řek, že nebude?;) zkouškový je na bike ideální
Na jak dlouho to tak vidite?
4hod? těžko říct, záleží jak bude(bahno x led), jak brzo zdechnu a pod..
hehe to se tak nekdo ma, chodit do skoly :-), kdyz bude rozumny pocasi, tak bych vyrazil, kdyz tedy bude na cem – ale z 99% bude
ty že nemáš kolo jo – a co dvě pracovní hajtry? do tehle sraček ideální…
to znicim v terenu a pak na cem budu makat ? tohoto uz se chci vyvarovat, pracovni kolo jen na praci :-)
Zamita se! Sem v praci! :-p
To je moooc dobře :-D
vymluvy, ja taky v sobotu pracuji ale stiham i jezdit :-]
Jenze ja jsem ***** mesice od 9hod do 9hod 720.cz/?p=7914 hua!
hehe dobry, ale tedy nezavidim, ja si tohle uzil skoro cely prosinec :-(
to nezavidim. ja to mam od 6 do 7 a to se da :)
na můj vkus bylo moc vody v tuhém skupenství…
Jsem dneska chtěl trochu projet v Prokopaku, a zabalil jsem to hned u vjezdu do lesa (u Velky Ohrady). Samy led. Bez hřebu tam vůbec se nemá co dělat, je to nejenom o držku, spíš o život.
Tam jsem byla ve středu, je to bleee, ale chvíli jsem se klouzala, bavilo mě to.
Měli jste vzít Mawericka, padalo by se…
njn, ten nějak nemá čas a vyhnat ho v zimě dál než do hospody by asi byl nadlidský úkol…
Kdo by to do něj řekl :-)))))
Tak dneska nic moc, málem jsem si dal přes hubu i když jsem slezl z kola :-) Toho ledu je všude nějak moc.