co je jiny u skareba 80mm a 100mm.myslim jakej je tam rozdil treba v dylkach pruziny nebo neceho podobnyho.premejslim o tom ze bych svoji 80 zvednul na 100:)
co je jiny u skareba 80mm a 100mm.myslim jakej je tam rozdil treba v dylkach pruziny nebo neceho podobnyho.premejslim o tom ze bych svoji 80 zvednul na 100:)
Ty ses nejakej spion nebo telepat co:-)… zrovna vcera sem se stim drbal
celej den. Udelal sem delsi novou tu plastovou tycku, delsi o 15mm to by
dokazala jeste druha noha pobrat, vic sem si netroufal.Seskladal sem to, hodil
na kolo a projel a zaver NEDOPORUCUJU .Nejak se to moc kroutilo a to mam Vecka,
nebyl s toho dobrej pocit, tak sem to hodil do puvodni podoby.Mozna ze se tak
krouti i klasicka stovka,nevim, ale to radsi zustanu u 80mm.
Ten vcerejsek se teda vydaril.
jo sledoval sem te:D myslis jakou plastovou.v jaky noze?mel sem to rozebrany jen jednou.popis to podrobne pls.a pomohli by i nejaky fotky:)ja si to myslel ze to bude takovy „netuhy“ ale prej 100 je to samy jako 80 akorat proste ma vetsti zdvih jinak tam neni nickonstrukcne jinyho myslim jako aby to bylo tuzsi.a co jen o 10mm?to si nezkousel?
no to je tezky, kdyz sundas vnejsi nohy , tak tu plastovou tycku uvidis, ale fakt ta tuhost pri 95mm byla daleko mensi nez pri 80mm. Radsi se na to vykasli, zadrhel bude v tom, ze ty vnejsi nohy budou pri origos 100mm vidli delsi nez u 80 mmm. Tim padem je to moc vysunuty a uz to nema takovou tuhost ve futrech ktery sou ve vnejsich nohach. Pokusil sem se Ti poslat fotku mejlem te plast. tycky, ale asi je nekde zadrhel.
ja uz vim jakou myslis pak sem si vzpomnel.to me napadlo ze budou kratsi a tim padem budou vilezly ale ze to bude takovej rozdil.jo a tu fotku muzes prilozit sem do prispevku.a ostatniumu to nevadi?myslim komore a tlumeni kdyz to ma najednou o 15mm delsi chod.
No 100mm scareb se nekrouti. Asi budou na 80mm jina futra, nebo co. Ne vsechno se da predelat na jiny zdvih
spis to bude tim zety mas scareba a ja mam skareba:) ja to chtel zkusit.je mi jasny ze to budemin tuhy.prave me zajima co je tam vsechno jinyho.
Mám uloženo pdf s rozkresleným Skarebem 04 a podle pozic jsou pro jiný zdvih použity jiné vnitřní nohy (včetně korunky a sloupku) a jiné jsou oba kompresní pruty – to jsou ty tyčky, co čouhají dole z vnitřních nohou, na jednom je spodní píst TPC a druhý se opírá o pružinu. Víc jsem z toho nevykoukal.
jo ty pdf mam taky ale jenom jeden a jeste nevim ani od ceho.muzes mi to poslat treba na mail abych se podival?
Měl bys to tam mít.
jj dik
nejak nechapu jakej to je jestli 80 nebo 100 a rikal si ze si je porovnaval ne?
To PDF je pro oba zdvihy. Podívej se vlevo do tabulky na pozice (kit) B,D,H – jsou u nich provedení jednou pro 80 mm, podruhé pro 100 mm.