Cau, shanim predni naboj na pevnou 20mm osu. Nevedeli byste o nejakym levnym tak do 2 tis., co ale vydrzi? Priplatil jsem si za vidlici a ted uz na DT holt neni :) Diky…
Cau, shanim predni naboj na pevnou 20mm osu. Nevedeli byste o nejakym levnym tak do 2 tis., co ale vydrzi? Priplatil jsem si za vidlici a ted uz na DT holt neni :) Diky…
Hledej v historii smudlo… :o) Ja budu brat DaBomb. Pak neni spatny este Novatec prej a este par znacek, ale nespomenu si.
DaBomb
No nevim, ja jeste koukal na Krutor-pokud se nemylim, bude to patrit i k tomu podomacku postavenemu kolu…delaji prej i komponenty, ale tam zas nevim, jak to bude s vydrzi :/
Vydrz asi nebude spana, ale nelibi se mi tam ty dve distancni podlozky zvlast. Slysel sem u nab podobneho typu stiznosti na montaz…
Ja zas slysel, ze dostavaj vakl – proste tam ne dost dobre sedej… kouknu jeste po tech Novatech. Mimochodem nevite na jaky strance by se dali sehnat? Myslim e-shop…
Nevim, ale jestli je nekde sezenes, tak to sem napis. A proc nechces ten DaBomb?
Me se moc nelibi :) ale jeste uvidim, nemuzu si prece jen moc vybirat
Kdyz sezenu nebo uvidim… – napisu
tak ty naby Novatech na: frbikes.cz
tak ted nevim no :/ vsechno je to cenove stejny – jak Novatech, tak Krutor, tak DaBomb… nemuzu se rozhodnout
Tos mu teda pomohl :)
Děkuju :-D
dik :)
asi takhle: potrebuju predni naboj na 20mm osu, 32 der, aby to neco vydrzelo, levnej, popripade i trochu hezkej :)
nevim ale ten DaBomb je asi jen na 36 der, takze se vyber zuzuje na ten Novatech, Krutor a CMP
DaBomb je i na 32 pcshop.pells.cz/sport/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=11508
jo, dik? tak do jakyho z tech ctyr mam jit? poradte…
Ja jdu do DaBombu. Par lidi to tu jezdi/lo, a nikdo si nijak nestezoval.
udelej anketu :-)
Mám krutora asi měsíc, zatím bez problémů, (prd jsem ale najezdil), dělaj to našinci, někde vod Brna, tak proč bych podporoval ty „kurvy šikmovoké“ :-)
Treba se ozve Bolekkrutor ,ten by ti asi rekl vic:)
… o tom proc si koupit lehci, lepsi a levnejsi taiwanskou seriovku. :-D
tak jsem zde…o čem je přední nába?-o ložiscích-Peťa tam rve obří ZKL,za ty by se nemusel stydět ani buldozer,takže z tohoto hlediska má Krutonába výhodu,další je příznivá cena těhle ložisek-negativa vyšší váha-že distančky nejsou na pevno,je to problém?
Problem – spis to neni pozitivum…ne? :)