Zdar Pražáci, jel by někdo ve čtvrtek na bika? viděl bych to někdy k ránu (cca okolo 11 sraz) a jelo by se někam nedaleko, zastávka na oběd zcela jistá :-)
Zdar Pražáci, jel by někdo ve čtvrtek na bika? viděl bych to někdy k ránu (cca okolo 11 sraz) a jelo by se někam nedaleko, zastávka na oběd zcela jistá :-)
Zapomněl jsem dodat, že pouze za příznvého počasí…
no hele,ja mam ve ct. dopoledne volno, jela bych si projet tu prazskou padesatku, sem to este nejela
OK, to je docela dobrej nápad to bych jel docela rdá :-)
kéž by bylo ve čtvrtek stejný počasí jako dneska…jela bych čim dřív tim líp, sraz u Hvězdy? Třeba?
I na hvězdě by se jistě dalo se sejít, ale já bych to raději viděl třeba na startu padesátky… Zas nechci, abys musela jet někam super daleko… Psal sem ti na ICQ, nějak se dohodnem :-)
// pouze za příznvého počasí // mam to chapat tak, ze se nejede?;)
dyt je pocasi v pohode,ne?teplo, ne moc mokro, jedem trasu tý zimní pražský 50 (takže tak 2–3 hodky?)
takže tak hodinku a pul ne? je to 38km…
no jo, to sem si taky myslela, ale kdyz to Jirka Chyba jel zavodnim tempem za 1:44, tak nevim:) (mohila.cz/downloads/zpp2005/zpp05kat.pdf)
jenze vloni byla ledovka a sníh, za letních podmínek se to dá napohodu sjet za 1,30.
a voni sou jako letni podminky,jooo?Muzem te o poledni pauze nabrat na nosic, aby sis to taky uzil:)
ne ale letní podmínky= ne sníh a led já ted nemám přehled páč tvrdnu doma se sádrou takže jak je v terenu nemam zdání. u nás v parku je hezky :)
no kdyz uz mas sadru tak se uz nemas zlomit ne?:-). PS: nejedu taky, mam se rad:-)
tak co, děcka:), přidá se ještě někdo?
P.S.:predbezny sraz v 10.00 u menzy v Dejvicich
Asi si ten bike sem fakt uz privezu. Ty tuny snehu u nas bikovani uplne znemoznojou:o(
nepsala Sirenna neco jinyho?;)
neboj, tady na vikend zase vsechno zledovati :-)
hmmm… bych se možná ukázal:)
tak na tu trasu Prazske 50 bych se taky pridal, akorat nevim jestli bych tam nekde nebloudil, takze kdyby na me nekdo pockal u metra tak bych byl moc rad :-)
zitra to bude moooc zajimavy…pocasi nam preje;o)
hmm:-( jeste ze uz sem se vratil z kola
rikal sem si, ze bych jel taky s vama, ale kdyz to vidim venku…
A jestli zase cernokneznici Fousac a Blacky predpovedej ze napadne pul metru snehu jako loni (a jakoze dva dny predtim napadlo) tak to budete mit vesele :-)
mezi nama, radsi pul metru snehu, nez polovicni vrstva bahna…;
Jo, na tom něco je…
alec spis to vidim na kompromis- nekde zmrzla brecka, kus vedle 5cm bahna… mokro vsude…/
Hmm zatím to s počasím vypadá bledě, uvidím ješte ráno…
njn meli jste jet v utery jako ja;)
Dali byste prosim vedet, zda se tedy jede, nebo ne? diky
Praha 6 : leje jako z konve, vsude obrovsky kaluze…ja teda nechci bejt uplne durch:(…do akce nejdem:(
Jo, tady na Chodove taky prsi, jen sem chtel vedet jestli se pojede, abych netrhal partu :-)
vyrazíme jindy, co se dá dělat:(
neda se delat bohuzel nic :-((
jj, a prenazer sem neprozretelne pujcil..:(
A ja se tak tesil ze mi poradis kde jsou kriticka mista na trase. V sobotu si toho jiste uzijem :)
jen koukám, jací jsou na Foru tvrďáci, mne by v tomhle počasí nikdo ven na kolo nedostal:-(; zlatej led a teploty pod 0
mas pravdu, zima je lepsi, v tomhle se da vydrzit dokud nezacnes mrznout, to je tak dvet-tri hodky, pak rychle prevlict a jede se dal :-)
jste masla :-) ba ne, ale dneska sem si to daval od 7:30 do peti, docela pohoda – dvoje tretry,dvoje navleky, a troje rukavice, da se to prezit…ale dost to klouze, nejlepsi to bylo asi kdyz jsem si daval v Bělocerkevský směrem dolu autobus – a to hezky z leva v protisměru, myslim že ten týpek nic nechapal :-)))
prší........
prší jen se leje, kam bikeři pojedeme? pojedem k pigimu :-D
;o)
… tam přežijeme zimu ;o)
Tam přežijeme všechno :-)
az na povodne;-P
neboj, v Chuchli vas zachranej :-)
a nafouknutej kejml pouzit jako zachranou vestu;)
Co je zas tohle za šílenost?
nechat se takhle prekvapit vlastmim magistratem…;o) nemam strach, ze se to uskutecni:)
taky uz nevedi, co vymyslet
tohle neni zadna novinka.. to uz se planuje docela dlouho…
ale zatim se stavi jenom premosteni a propojka D5-D1…
a proč ne rovnou moře? Šejkspír by měl radost;
na pude bylo sucho… ;)
to ma pudu?! myslim ze nejvyssi bod v sirokem okoli je ta maringotka s napisem „WC“;) pak mozna to piskoviste a houpacky- ale jen jedna srana;o)