čau.jaký máte skušenosti s tímhle mobilem.Jak funguje ta navigeca a vůbec???Hledal sem to všude možně ale nic bližšího sem o tom nenašel.Já se simensama nemám moc dobrý skušenosti ale třeba je to vyjímka. Dík za odpověď.
čau.jaký máte skušenosti s tímhle mobilem.Jak funguje ta navigeca a vůbec???Hledal sem to všude možně ale nic bližšího sem o tom nenašel.Já se simensama nemám moc dobrý skušenosti ale třeba je to vyjímka. Dík za odpověď.
M65 přeci nemá navigaci. Funguje jako cyklocomputer.
Kdyby mel navigaci, tak bych si ho snad i koupil i kdyz je to jenom siemens a je tak hrozne vosklivej. :)
K dispozici je i jednoduchá navigace. Nemá ale nic společného s GPS, jde jen o možnost připravovat trasy a potom je projíždět.Nevím jestli je to k něčenu dobrý…
Mě spíš zajímá ta odolnost a funkčnost
ja davam prednost odolnym nokiim…maj podle me praktictejsi funkce a pochybuju,ze te bude bavit vozit na riditkach takovou kravu (mrkni do historie,uz se to tu nekde resilo)…siemens ma ale spousta kamosu kolem a nemaj s nim zadny problemy.Co se tyce toho planovace,tak myslim,ze poradna mapa bude asi lepsi
Ja jsem o nem taky asi pred pul rokem premejslel, ale nakonec jsem si koupil Nokii 5140 a jsem spokojenej. Nokie mi pripada odolnejsi, hezci a z funkci pouzivam stejne jenom volani a kalendar, vyjmecne SMS a to vsechno umi. :) i kdyz ten siemens toho mozna umi vic a je levnejsi, ale zase jsem na nej slysel dost stiznosti.
Jo vlastne siemens nema baterku, kompas a teplomer takze je vlastne nokie lepsi ve vsem. :)
Pche! :o)
no mozna je siemens vic odolnejsi proti vode (ma gumovy zaslepky fakt vsude,kdesto v nokii jsou „diry“),ale pri padu asi vydrzi vic ta nokie (u S bude slabym mistem ten velkej display)
No s tou odolnosti bych si tak moc neveril…samo. ze M65 je na tom lepe…jinak jestli odolny telefon tak M75…
Pche! :o)
Čau, hele, ten mobil mám, a je v pohodě, poslední firmwary už byly bez problémů… Navigace, nebo jak to nazvat je ti podle mne k ničemu, nejdřív si totiž nějakou trasu projedeš, na každý křižovatce to musíš zaznamenat, popsat atd. A až pak ti to tu trasu naviguje, snad to funguje podobně jako Naviion. Nevim, ale podle mne je tohle nepoužitelný v reálu… Jinak foun je celkově v pohodě, je bytelnej a hned tak se nerozloží. Nicméně když prohrabeš web, tak najdeš určitě nejaký recenze, skus třeba siemensmania.cz
Jinak samozřejmě „skus“ je špatně – mělo být „zkus“ :o)
Naviion – loni jsem ho měl na Gardě, doma jsem si stáhnul z jejich webu všechno, co bylo v češtině. Dá se podle toho jezdit a docela luxusně, ale – autor té cesty to musí psát BEZ hacku a carek, jinak to v naviionu je brutálně rozbité a nečitelné a za další je neřestně důležitý popis startovního bodu. Projezdili jsme celou Rivu, ale ten bar, od kterého se mělo vyjet, jsme nenašli (informace, dotazy atd.). Jinak tvorba trasy v naviionu je řešená i hlasovou poznámkou, kterou na PC přepíšeš do textu. Takže jsem asi zlomil hůl a budu to používat jako cyklopočítač, který má všechny hodnoty na jednom displeji. A ještě používám jejich cyklodeník. mk
sem ho mel, po trictvrte roce KAPUT, pravda asi sem byl moc Outdoor…jinak pri praci baterka tak na den :-( Nokie je lepsi…
No mě na tom lákala ta nevigace nebo co to teda je …ale když to moc nefunguje tak asi zůstanu u NOKIE.
Nebo jak to s tou navigací řešit.existuje nějakej speciální přístroj na kolo??
ten siemens je spis tak dobrej jako „drazsi“ tachometr, jinak k nicemu, nedokazu si predstavit ze bych si nekde mapoval svih, kazdou chvilku zastavit a neco datlovat do MT :-(, jinak navigaci mam vlastni – podle mozku :-))
www.mobilmania.cz/…y/detail.asp?…
tady máš nějaký info, a jsou tam i další odkazy a fotky…
technici u nas ve firme maji outdoor nokie, vzhledem k tomu jak s nima zachazeji je div, ze to vydrzi i nekolik let. Celkem bezne na mrazu, vlhku, prasnu a problem byl snad s jednou z deseti. Proto bych se priklanel taky k Nokii PS: nepracuju u nokie :O)
Mé osobní zkušenosti: V adaptéru drží dobře. Při cestách v terénu nespadl. Zmokl a bez problémů. Co se týče navigace, vždy při editování trasy jsem se nechal unést dojmy a zapoměl pár zatáček a křižovatek editovat, takže jsem toho nechal. Výhody: Osvětlení, po trase jsou data uložena v mobilu, lze posílat sms, e-mailem, dostupnost na tel. při jízdě. Nevýhody: Velký, HF narušuje vodotěsnost, v dešti nelze HF použít. Jelikož jsem ho nedávno prodával, a nezohlednili mi cenu adaptéru an bike, nechal jsem si ten adaptér a nabízím ho za stud. pečeť.
Zdar, tak jestli je opravdu jen za tu stud pečeť, já bych zájem měl…
Již jsem předání potvrdil Jirkovi Křenkovi, pokud by to neklaplo, ozvu se.