Nazdar! Chcel by som sa spytat, preco maju xt, lx vyvody hadiciek proti sebe, cim koliduju navzajom pri uzsich rajdoch a Xtr to ma smerom k zemi. Skusal to niekto prerobit, daju sa zohnat tie koncovky, aby to clovek vymenil?
Nazdar! Chcel by som sa spytat, preco maju xt, lx vyvody hadiciek proti sebe, cim koliduju navzajom pri uzsich rajdoch a Xtr to ma smerom k zemi. Skusal to niekto prerobit, daju sa zohnat tie koncovky, aby to clovek vymenil?
dají se sehnat jako náhradní díly, ale jestli to bude bezproblémové, nebo zda to jde, tak to ti nepovím.
Dřív byly deore 252 a 555-tz 555 měly taky vývody k zemi. A prý to šlo z 555 na 525 použít-říkal kamoš, osobní zkušenost nemám.
Ja myslim, ze by to vyresily sirsi riditka ;)
nieco okolo 700mm, snad sa s tym zmestim tunak v nasich lesoch pomedzi stromy.. nie je to pre mna, nejaky blazon chcel nahodit 500mm riaditka. ja neuznavam nic pod 520 :)
520mm a tomu se jeste rika riditka?
mam ted na druhym kole 580mm rovny a kdyz vezmu do rukou druhy bike s 685mm vlastovkama tak mi prijde uplne neskutecny:-)
Sly by pouzit nejake koncovky a srouby z toho co nabizi Cykloprofi
Neda sa to vyriesit, lebo kolmy spoj „banjo“ a ten normalny je iný systém, je tam iný priemer tej skrutky ktorá ide do páky, priemer banjo v XTR je mensia ako priemer tej vodorovnej v XT,LX. Inac ak myslís dualy, tak ani XTR nemá to kolmo, len ten spoj je zdola do páky a da sa trochu otocit, ale neni to co bolo na deore555 a styripiest xt755.
napíš do kaktusa…kluci stejnej problem řešili na saintech a vyřešili takže ti urču poradí.
no dik, ale tam pisat urcite nebudem :) si poradim aj sam :))
máte vykopanou nějakou válečnou sekeru? jestli hej tak to promin ale vím že to není až tak jednoduché ako kupit jinou koncovku.
Ta koncokka tam jednoducho nepasuje, je to uplne iný rozmer, v prípade rovného vyvedenia tam do paky zasunies hadicu a olivu a s tou skrutkou to dotiahnes, takze ma vacsi polomer este ako hadica sama. A v pripade kolmého, tam je ta kolmá koncovka uz namontovana na hadicu. Pozri si foto prilozené, hore mas normalnu, dole kolmu.
dik, celkom zrozumitelne :) no fajn..
Ječňák je borec!