zdar..potrebuju poradit jakym klicem sundat sedmikolecko na netu sem nasel
tohle www.cykloservex.cz/index.asp?…
tak nevim jestli je to vono
zdar..potrebuju poradit jakym klicem sundat sedmikolecko na netu sem nasel
tohle www.cykloservex.cz/index.asp?…
tak nevim jestli je to vono
přijde na to,jestli je to kazetovka,nebo závitovka,7kolo totiž může být oboje…jinak nevím jak u vás,ale u nás na krámě je dobrým zvykem tohle sfouknout na počkání grátis…
Jo někde za to chcou aji 50 Kč.. Osobní zkušenost…
Mrkni na tohle koloshop.cz/index.php?vyrobek=1789&soucastka=45&vyrobce=149&p=1 a pak se mrkni na ten naboj/kazetu a zjisti, jestli je sroubovaci sedmikolo nebo nobo kazeta, ktera se dava dolu prave timhle udelatkem.
A samozrejme jeste potrebujes tohle koloshop.cz/index.php?vyrobek=1811&soucastka=45&vyrobce=149&p=1 da se ale pouzit pri trose sikovnosti i stary retez + sverak.
při troše síly stačí i hadr a pevná ruka :)
Jo a pak takhle malo utazeny kazety delaji hezkou paseku na duralovem orechu.
ja mel spis na mysli jakym stahovakem…postup je mi celkem jasnej…kazeta je HG ale bylo mi receno ze klicem na hg to nejde…
2×> cim sundat 7 kolo Mrkni na tohle koloshop.cz/index.php?vyrobek=1789&soucastka=45&vyrobce=149&p=1 a pak se mrkni na ten naboj/kazetu a zjisti, jestli je sroubovaci sedmikolo nebo nobo kazeta, ktera se dava dolu prave timhle udelatkem. [Odpovědět] [Odpovědět na zakládající příspěvek] [Zpět na obsah]
pripada mne ponekud podivne, rekl bych az hloupe, hledat virtualni radu na netu a nevyzkouset si to napred v praxi, zda ten HG stahovak skutecne pasuje ci ne. Tomu se rika absolutni duvera v moznosti BF.Bych ti tedy doporucoval zapomenout na net a zkusit si to, pak se ev. ptat. Je to proste, ne?Jinak te muzu ujistit, ze kazetu HG skutecne stahnes stahovakem HG, pokud tusis jak na to. Posledni rada, pokud si neveris, dej to do servisu, tam ti za dvacku stahnou a mas po problemu a cas ktery venujes takovemu dotazu mezes venovat rozumnejsim vecem.
kladivem?
Ječňák je borec!