je dulezite jaky kotouc 180 mm. Je rozdil v kvalite materielu? Nebo postacuje koupi treba BBB?
Diky za nazory
PW
je dulezite jaky kotouc 180 mm. Je rozdil v kvalite materielu? Nebo postacuje koupi treba BBB?
Diky za nazory
PW
Myslím že když kpupíš BBB, že neprohloupíš. Ale já mám TEPAN II, od A2Z a myslim, že jsou lepší, twenhle je málo chycen a rád se rozkmitává, myslim, že normálnim uchycen na 6 místech je peší, než na třech…
vida, zrovna jeden bbb i s adapterem se mi doma vali.. nechtel bys? (-;
Mně se doma válí zbytečné kotouče za babku od HOPE a taky je zde neinzeruju..
promin
už inzeruješ, :-)
Kdybych ted nejaky kupoval, tak bych bral od Alligatoru.
Souhlasím, mají hezký design
Ale bacha, ja mam kruhovyho Alligatora 180mm, ale ma sirsi brzdnou plochu a na LX brzde to nedela dobrotu
Co myslis tou sirsi brzdnou plochou? Tlustsi kotouc?
Ne, proste sirsi to brzdny mezikruzi. Desticky sou uzky a ve spodni(vnitrni) casti dosedaji jen jakoby do tech der a lehce to vibruje
Tak to je blbe, ale to si samozrejme kazdy musi uvedomit, jakou ma brzdu.
Rozhodne to neni nic, co by extra vadilo, citit je to jenom pri dobrzdovani v male rychlosti. Ale zase za ty penize, co sem ho mel…
Slo by to doladit podlozkama,pripadne ubranim adapteru,aby se trmen posunul mimo ty diry.
To by se musel ubrousit adapter a to by pak brousil kotouc o pruzinku mezi deskama
kterej ten kotouc od alligatoru mas? tenhle?
Mam taky tenhle koutouc (ten co je na fotce) akorat 160mm a brzdy LX 2005 a to brneni je tam taky citit.Desticka sedi na kotouci dobre, ale to brneni je spis zavineno tim, ze ty diry jsou proste moc velke a desticky maji snahu se do nich „propadat“ – ale neni to nic tragickyho, oproti shimanu zase lip brzdi…
Jo tenhle
myslis ze stejnej problem by byl u tohodle kotouce od alligatoru? prijde mi, ze ma brzdnou plochu uzsi.. nebo je to optickej klam? (-:
Tezko rict. Kamos ma tyhle 203mm na Hayesech v pohode
mám taky tenhle 203 mm a brzdy hayes hfx9 a to vibrování se taky objevilo, ale ne hned, až asi tak po 100 – 200 km, napřed na zadní a pak i na přední… trochu to ruší, ale dá se na to zvyknout, akorát to dělá takovej divnej kloktavej zvuk, ze kterýho sem byl napřed trochu vypičlej :))
Zdravím,
po 5000km jsem tak nějak zjistil, že nadešel čas výměny kotoučů. Mám brzdy M355 a teď jsem tam měl vepředu 180mm SM-RT70 a vzadu 160mm (s centerlockem). Hodil jsem oko na kupkolo a k mému překvapení jsem zjistil, že v 180mm nemají s centerlockem ani jeden kotouč (do 1000kč/kotouč) :D Tak bych se chtěl zeptat, jestli se v brzdným průmyslu odehrály nějaké velké změny (konec centerlocku/180mm kotouče se přestaly vyrábět atd.) nebo jde fakt jen o to, že to chvíli nemají na skladě?